P
Paty36
Gość
Najka a w którym tc powinno być trzecie usg, miałaś już?Chciałabym znać nowe dane maluszka. Jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
potem przyjechały kolezanki i mi posprzatały a ja drygowałam co gdzie i jak
ale mi sie podobało:-):-):-) takze na świeta mam sprzatniete jeszcze maz umyje okna i powiesi firanki w piatek ma juz wolne wiec bedzie robił na świeta a ja bede drygowała co i jak

aż.Bardzo sie dziwiłam ze tak długo ale widocznie tak potrzebowałam
:-) Fajnie choć wcale nie czuje się bardziej wyspana.

dzis tez na chwilke siadam bo musze jeszcze poodkurzac i okna umyc - po raz drugi ;-) a moj M ma dzis urodzinki tak wiec posiedzimy razem - ciasta nie pieklam bo to bede robila dopiero w sobote
mnaim juz mi slinka cieknie hihih

przepraszam te mamusie ktorym nic nie odpisalam ale chyba juz nie dam rady - nie mam sily pzrez ostatnie dni :-

Ale byłam zdziwiona...
i wdałam się z nim w dyskusję, że: "jak to...?!". Pan doktor się tylko uśmiechnął.
Co do dopajania, to ciężko mi cokolwiek doradzić. Na szkole rodzenia powiedziano nam, że gdy się karmi piersią nie trzeba podawać dziecku wody, czy herbatki, ale nie wiem, jak to się ma z butelką.:-( Dużo zdrówka życzę!
Jak to Twoje otoczenie znosi?

tak szybko czas leci... 
Cieszę się, że się u Ciebie uspokoiło.

Jeszcze trochę i też nie będę spała w nocy...

I Ty się doczekasz swojej małej niuni!
. A córeczka ma chyba dobry dzień, bo brzuch mi skacze
, tak trzymajcie!
Kuzynce M. zaczęły się skurcze, kiedy wieszała firanki w 7 miesiącu ciąży i urodziła tego samego dnia wcześniaka,kazała sobie obiecać, że takich rzeczy nie będę robić. Mi zresztą lekarz nie pozwala nawet lżejszych. Więc zatrudnij lepiej kogoś do cięższych robót, tak rozsądniej będzie. Miłych urodzinek męża!
dziewczyny jeśli macie jak dajcie znac na tajnym jak zawiadomic te kibicujące że jesteście już po :-)
Agawę najlepiej
ona zawsze nas straszy