reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Hej,
a ja dziś znowu niewyspana. Tym razem od 3.00 się wywracałam. Chyba w jakimś stresie znowu jestem, bo mnie sie Dziecko mniej jakoś rusza. I nawet szturcham ją i macam, a ona jakaś taka ospała. W ogóle to spanikowałam rano, że mi brzuch opadł, ale chyba raczej to niemożliwe jeszcze teraz. Chyba się jakoś inaczej w ogóle ustawiła, bo czuje ją czasem jak pcha się pod żebra i w okolicy pępka się przesuwa. Dziwne. Wcześniej była jakaś zwinniejsza.

Dawna_cloe- bardzo ładna choineczka. O razu czuć święta.

Hej Ika może mała odwróciła się głową w dół, moja od 3 tyg już jest tak ułożona.Dlatego czujesz jak kopie nózkami po żebrach:-)
Cloe choinka piekna złota my ubieramy dziś, mamy żywą...
Patrysia ja tez nie czuję zanadto świąt, bo wszystko robi mama.:zawstydzona/y:
Chyba już nie pośpimy zandto lutóweczki, czas leci i będzie coraz gorzej - choć dziś nawet spałam dośc dobrze-może dlatego,że po upojnym wieczorze:zawstydzona/y:

Witam!

Piotruś coraz bardziej chory, do kaszlu doszedł katar więc strasznie się męczy:-(, najgorzej jest wieczorem....Do lekarza niestety nie udało nam się pójść:wściekła/y: po pierwsze dlatego, że naszego pediatry dziś nie ma a po drugie M nie mógł wyrwać się z pracy. Jedziemy wiec jutro najpierw do lekarza a potem jeśli osłuchowo Mały będzie ok to do rodziców.

Kropecka - a więc ta temperatura to jednak była od zębów, dobrze, że Tobie trochę przeszły te bóle:-)
Cloe - ładna choineczka! Ja jeszcze nigdy nie próbowałam piec drożdżowego ciasta, jakoś się boję, moja mama świetnie piecze wszystko poza ciastami drożdżowymi więc doszłam do wniosku, że i mnie nie będą wychodzić...Co prawda ostatnio koleżanka powiedziała, że ma jakiś przepis, z którego zawsze wychodzi
więc może spróbuję.

Pozdrawia cieplutko wszystkie mamusie!!!

Cześć Dziewczyny!
ja tylko na chwilkę, bo w trakcie szykowania obiadku:) Dziś mamy wizytę wieczorem z USG,a ja oczywiście już od wczoraj w panice oby wszystko było dobrze... Cieszę sie że zobaczę moją dziewczynkę w swoim narazie świecie:)
Kropecka- bidulka jesteś z tymi zębami Wiktorka.I ktoś niech powie że ciężarna ma wypoczywać- JAK i KIEDY?!!
Cloe- choinka extra! Ty miałaś siłę ubrać taką wielką? Ja w tym roku mam małą żywą, wczoraj ubierałam ale średnio mi się podoba, dlatego nie pokażę:)
Patrysia- babo jedna wlezowuj do łóżka ino roz!! Okien mycia jej się zachciewa, oszczędzaj się!
No to uciekam, trzymajcie kciuki dzisiaj za nas! Buziaki

Ika_s - napewno jest wszystko wporzadku tylko ze mala teraz moze potrzebuje troche czasu wlasnie na to zeby poodpoczywac troche - mnie tez moj malec rusza sie czesciej i juz o 9 czuje te 10 kopniecie a innym razem kolo godz 14. Tak wiec bedzie dobrze.
Zytka - :-)
Gosia78 - Mam nadzieje ze Piotrusiowi sie poprawi i moze nie trzebabedzie jechac jutro do lekarza :tak:

Cześć dziewczyny!
My wczoraj, dzisiaj i jeszcze pewnie jutro będziemy w przedświątecznym zakupowym szaleństwie. Kupiliśmy już prawie wszystko i jestem padnięta.
Znowu miała beznadziejny sen... rrr...

Najka - jak tam... choinka ubrana?
Myyszaaa - :-D
Gosia 78 - dużo, dużo zdrówka!
kropecka - świat zabawy i relaksu wam budują. Na pewno dzieci się ucieszą.
cloe - też nigdy nie robiłam ciasta drożdżowego. Upiekę to co mi wychodzi... tiramisu. Śliczna choinka z złocie!
ma_dzi_ulka - o... przeprowadzka na święta, to nielada wyzwanie w ciąży! Powodzenia i dużo zdrówka życzę!
lileczka - :-D
agawa1 - jasne, że nie jesteś zła! Ja czasem potrzebuję, byś mnie ustawiła do pionu.
Ania31 - wyśpisz się i wyleżysz w łóżku za wszystkie czasy...
patrysia - mnie też wszystko boli, jak za długo leżę. Mam wrażenie, że wówczas "zastygam" i muszę się rozruszać.
Ika_s - też czasami mam takie wrażenie... jakby mi brzuch opadł i tak w ogóle trochę bardziej panikuję ostatnio...
Paty36 - my jutro kupimy choinkę, też żywą.
Zytka - mam nadzieję, że napiszesz jak było?!

Pozdrawiam Was gorąco

reklama
Gosia78 no to czekamy na przepis, który zawsze sie udaje :tak:
kiedys tez próbowałam zrobic drożdzowca i nawet wiedziałam, ze trzeba wyjąc wszystko wczesniej zeby nabrało temp.pokojowej a i tak mi nie wyszło:-( potem zaniechałam dalszych prób;-)
cloe bardzo fajnie wyszła ci choinka w kolorze złota, ja własnie skończyłam ubierać moją w kolrze ecru, wrzuce fotke jak bedzie chwila:-)
nie wiedziałam, ze tak sie zmęcze tym ubieraniem, w ogóle to dni upływają mi tak szybko, a jak pomysle co zrobiłam w ciągu dnia to wychodzi ze niewiele:zawstydzona/y: same drobiazgi:baffled:

dzisiejszy wieczór i noc spedzam samotnie:sad: mąż na co miesięcznym zjeździe wspólników daleko od domku:-(
ale juz mu zapowiedziałam, ze jak sie mała urodzi to ze 3 m-ce bedzie sobie musiał darować:tak: na szczescie jest cały czas pod dwoma telefonami, wiec mam nadzieje, ze nic sie nie wydarzy i nie zaczne nagle rodzic hihi:-D
ide troche poleżec, bo mała szaleje juz drugi dzień;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry