dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej.
Dzięki za odpowiedzi
Może rzeczywście nie będzie potrzeby Zobaczymy.
Ja powoli się rozkładam popjam syrop z cebuli, jem kromki z czosnkiem popijam mleko z miodem ..., acha jeszcze cytryna z cukrem i juz sama nie wiem co jeszcze wymyślić jak tak dalej pojdzie to święta w domu i wizyta u lekarza mnie nie ominie.:-(Nie powiem żeby to mi się podobało
Dziś jeszcze zrobiłam ciasto drożdżowe- pierwszy raz i wyszedł zakalec.Kura wodna
Gdzie ja zrobiłam błąd ? a taką miałam ochotę na ciasto właśnie drożdżowe.
Ania 31 tu tu chyba najwięcej pieczesz Natknij mnie prosze co robić by uniknąć zakalców?
Gosia 78 jak tam Piotruś?
Dzięki za odpowiedzi
Może rzeczywście nie będzie potrzeby Zobaczymy.Ja powoli się rozkładam popjam syrop z cebuli, jem kromki z czosnkiem popijam mleko z miodem ..., acha jeszcze cytryna z cukrem i juz sama nie wiem co jeszcze wymyślić jak tak dalej pojdzie to święta w domu i wizyta u lekarza mnie nie ominie.:-(Nie powiem żeby to mi się podobało

Dziś jeszcze zrobiłam ciasto drożdżowe- pierwszy raz i wyszedł zakalec.Kura wodna

Gdzie ja zrobiłam błąd ? a taką miałam ochotę na ciasto właśnie drożdżowe.
Ania 31 tu tu chyba najwięcej pieczesz Natknij mnie prosze co robić by uniknąć zakalców?
Gosia 78 jak tam Piotruś?
Trzymam kciuki by do świąt jednak się polepszyło
i co wtedy zrobie. A jestem straszna panikara.
Agawę najlepiej
:-(Nie wiedziałam żę Was tak strasznie straszę 
Nie to żeby narzekała
tyle że jakoś wcale nie czuje sie jakoś wypoczęta. Pewnie wynik końcówki ciąży. 
w oknach pomaga mi moj M
i to byla jej pierwsza ciaza