dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej.
Ciesze się że choinka wam się podoba
Cały dzień się z nią bawiłam. po pierwsze mam zółwie tempo ze wszystkim co robie , po drugie Julka obok czytaj oczy wokół d...;-)no i wielka W końcu sie udało dobrze bo mój M chciał ubierać a z tego to mogły wyjśc straszne rzeczy
Gosia 78 czekamy na przepis
trzymam kciuki by z Piotrusiem było wszystko ok.
Ładna expanna czekamy na zdjęcia choinki Przyznam się że w kolorze ecru to jeszcze nie widziałam
Ika s ja mam brzuch dośc nisko w stosunku do miesiąca ciąży, ale poza tym wszystko ok. Szyjka trzyma dzidzia nisko ale jeszcze nie za nsko mnie to daje do myślenia Kto wie czy przypadkiem nie będę styczniówką;-)
Nie pamiętam co komu miałam odpisać Uciekam bo Julcia dopomia sie zabawy papa
Ciesze się że choinka wam się podoba
Cały dzień się z nią bawiłam. po pierwsze mam zółwie tempo ze wszystkim co robie , po drugie Julka obok czytaj oczy wokół d...;-)no i wielka W końcu sie udało dobrze bo mój M chciał ubierać a z tego to mogły wyjśc straszne rzeczy
Gosia 78 czekamy na przepis
trzymam kciuki by z Piotrusiem było wszystko ok.Ładna expanna czekamy na zdjęcia choinki Przyznam się że w kolorze ecru to jeszcze nie widziałam

Ika s ja mam brzuch dośc nisko w stosunku do miesiąca ciąży, ale poza tym wszystko ok. Szyjka trzyma dzidzia nisko ale jeszcze nie za nsko mnie to daje do myślenia Kto wie czy przypadkiem nie będę styczniówką;-)

Nie pamiętam co komu miałam odpisać Uciekam bo Julcia dopomia sie zabawy papa
i ze gin nie bedzie wymyślał jakichś gorszych rzeczy
A kuzynka M. przy tych firankach nieszczęsnych była w 7 miesiącu, nie wiem dokładnie, ale jakoś druga połowa, więc 30-31 t.c., to była jej druga ciąża.

Wiem, że dziecko tej kuzynki miało przez kilka lat poważne problemy zdrowotne. 

Jeśli nie zjem czegoś słodkiego zachowuję zię jak ćpun na głodzie Dosłownie.Pewnie dlatrego wzięło mnie na naukę pieczenia