no cześć!!
Cloe śliczna choinka
Anna_ajra dzieki śliczne za pocieszenie kochana jesteś
- to buźka :-)
Co do porodu to ja słyszałam że lepiej jest jak urodzi się dzidzi w 7 miesiącu gdyż w 8 rozwijają się płuca i przystosowywują do oddychania, ponieważ w 7 miesiącu dziecko urodzone było by w inkubatorze to rozwój płóc był by w tym samym srodowisku a gdy w 8 by się urodziło to proces "dochodzenia" byłby zaburzony i to jest złe. Dlatego gdy grozi przedwczesny poród dają zaszczyk na dojrzewanie szybsze płuc. Co do wagi dzidzi pod koniec ciąży to zgadzam się z kropecką Mój MIś miał ważyć ponad 4 ważył 3400 a wcześniej nie dawano mu wiecej jak 2800.
Cloe śliczna choinka
Anna_ajra dzieki śliczne za pocieszenie kochana jesteś

- to buźka :-)Co do porodu to ja słyszałam że lepiej jest jak urodzi się dzidzi w 7 miesiącu gdyż w 8 rozwijają się płuca i przystosowywują do oddychania, ponieważ w 7 miesiącu dziecko urodzone było by w inkubatorze to rozwój płóc był by w tym samym srodowisku a gdy w 8 by się urodziło to proces "dochodzenia" byłby zaburzony i to jest złe. Dlatego gdy grozi przedwczesny poród dają zaszczyk na dojrzewanie szybsze płuc. Co do wagi dzidzi pod koniec ciąży to zgadzam się z kropecką Mój MIś miał ważyć ponad 4 ważył 3400 a wcześniej nie dawano mu wiecej jak 2800.
a juz myśałam że ten etap mam za sobą
Dzisiejsze śniadanie do chrupki
a jak nie chciałam dac czekolady to si zaczęło
Sąsiedzi pewnie pomyślą że robie dziecku coś strasznego
jak narazie to naobieralam ziemniakow na obiad zjadlam sniadanie i teraz siedze. Potem popoludniu jade do Rybnika kupic bratu pod choinke telefon komorkowy 
ale jestem na to nastawiona że nie obędzie się bez leniuchowania :-)
Się przestraszyłam
, ale już czuje się ok. Nie wiem, czy to czasem nie wina tego szaleństwa zakupowego...
Moja szefowa będzie w końcu babcią! Tak bardzo się cieszy!

Też tak słyszałam, że lepiej urodzić wcześniacza w 7 miesiącu niżeli 8, ale to tak jak Najka piszę, trzeba by było się zapytać specjalisty.