reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kropecka gratuluje rocznicy!:-D ja w tym roku bede obchodzic 9 lat, swoja droą jak to zlecialo:szok:
wczoraj miałam szarpaniny nerwów ciąg dalszy:baffled: zadzwoniła moja mama to jej sie wyżalalam chyb z godzine, myslalam ze przy zamknietych drzwiach a mąż wszystko słyszał no i afera:wściekła/y:
bo oczywiscie nadawałam na jego rodzinke:-(
rano sie boczył ale chyba troche mu przeszło...a tymczasem u mnie dzis mam ciagłe twardnienie brzuszka:baffled:
nie wiem co to oznacza, bo jak dla mnie to dosc dziwne ze tak czesto, ale chyba po tej wojnie nerwów cos hormonki buszują i robią zamieszanie:szok:
nagle sie przestraszylam a co by to bylo jakby cos sie zaczynało:confused: tak mi sie chciało juz rodzic a tu jakby przyszło co do czego to nagle strach:no:
ale nie mam jakis wiekszych upławów wiec chyba oki;-)

reklama
Przyszli rodzice tylko nie bierz tego zbyt do siebie bo nie warto taka tam drobnostka:tak:;-) a poz tym kto pyta nie błądzi:tak:
Ja jeszcze w dwupaku i ja i pewnie jeszcze pobede jak prze ciążę coś tam szczykało tak teraz pawie wcale. A zakładałam że końcówka to juz całkim nie do wytrzymania będzie.
Co do ktg, jeśli wszystko ok , u nas nie zatrzymjuja nawet jeśli termin porodu tuz ruż Nie wiem czy to dobrze Z drugiej strony nawet jak jest termin nie wypuszcza bez gruntownych badań
Gosia 78 jak juz skurcze się pojawiają to moze cos się dziac zaczyna:tak:
Dzis akoś nic mi się nie chce ale jak to ujęła Paty jedyny to czas kiedy błogim lenistem mozna się podelektowac Potem już nie będzie tak dobrze

Cześć dziewczyny!:-D
Byliśmy dzisiaj na KTG. Lekarz powiedział mi ostatnim razem, że możemy przejście się na dłuższy spacer w sobotę lub niedzielę i robić sobie badanko.
No i niestety nadal cisza i spokój...:dry:
Wieczorem napiszę więcej.
Buziaki

Hej

To ja dalej w dwupacku - jak mi to wszyscy powtarzają jeszcze miesiąc:-D

Ania_ajra - to ja już nie mam pomysłów :-) może Michał naprawdę chce być z lutego:-)

PrzyszliRodzice - kto pyta nie błądzi :-D

Dziewczyny moja torba dalej nie spakowana - ale jutro idę do apteki kupić gencjanę i rzeczy dla siebie :-) Czekam na razie aż M zdejmie mi z szafy torbę :-D żeby od razu tam rzeczy wrzucać

A dziewczyny nie wiem jak u was w szpitalu - ale u nas książeczka ubezpieczeniowa ważna jest tylko miesiąc!!!!!!!

Czyli pamiętajcie - żeby M później nie musiał lecieć podbijać :-)

Pozdrawiam Ula

kropecka gratuluje rocznicy!:-D ja w tym roku bede obchodzic 9 lat, swoja droą jak to zlecialo:szok:
wczoraj miałam szarpaniny nerwów ciąg dalszy:baffled: zadzwoniła moja mama to jej sie wyżalalam chyb z godzine, myslalam ze przy zamknietych drzwiach a mąż wszystko słyszał no i afera:wściekła/y:
bo oczywiscie nadawałam na jego rodzinke:-(
rano sie boczył ale chyba troche mu przeszło...a tymczasem u mnie dzis mam ciagłe twardnienie brzuszka:baffled:
nie wiem co to oznacza, bo jak dla mnie to dosc dziwne ze tak czesto, ale chyba po tej wojnie nerwów cos hormonki buszują i robią zamieszanie:szok:
nagle sie przestraszylam a co by to bylo jakby cos sie zaczynało:confused: tak mi sie chciało juz rodzic a tu jakby przyszło co do czego to nagle strach:no:
ale nie mam jakis wiekszych upławów wiec chyba oki;-)

ladna.ex.panna - to ja mam ciekawiej - moja mama wraz z moją teściową się lubią :-) więc nawet nie próbuje jednej czy drugiej narzekać - za szybko się mogą zgadać:-D:-p;-)

Kropecka i Gosia 78 to wy powinnyscie do Czestochowy w podziekowaniu za takich tesciow isc:-):-D
Anna ajra Misio pewnie czeka na luty- to taki fajny miesiac:-)
przysli rodzice- ja rowniez jestem nowa i rowniez czasem napisze cos inaczej niz bym chciala, ale chociaz biedne umeczone ciezaowki mozemy sie posmiac z tego:-)wiec pytaj dalej - kto pyta nie bladzi
Mialam dzis fantastyczny dzien!!:-D Zaczal sie od tego ze moj M obudzil mnie z gotowym sniadankiem....poszedl do kosciola (sam, bo ja sie balam ze jak klekne to juz nie wstane :-D) wrocil i zrobil obiadek (nawet warzyw niechcial zebym mu obierala) a pozniej poszlismy sobie do parku (tutaj juz jest tak zielono ze szok- narcyzy i stokrotki zaczely kwitnac:-))

A co do wiatru....tutaj to jest na porzadku dziennym, ze jak zawieje to mozna sie wywrocic. Pozdrawiam i po Odwróconych jeszcze sie odezwe

reklama
Dziewczyny - te które mają mój numer telefonu - dostałam smsa - z netu - wysyłałyście coś do mnie?? bo sms jest niepokojący ... i szukam żródła - bo się nikt nie przedstawił ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry