Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kropecka gratuluje rocznicy! ja w tym roku bede obchodzic 9 lat, swoja droą jak to zlecialo
wczoraj miałam szarpaniny nerwów ciąg dalszy zadzwoniła moja mama to jej sie wyżalalam chyb z godzine, myslalam ze przy zamknietych drzwiach a mąż wszystko słyszał no i afera
bo oczywiscie nadawałam na jego rodzinke:-(
rano sie boczył ale chyba troche mu przeszło...a tymczasem u mnie dzis mam ciagłe twardnienie brzuszka
nie wiem co to oznacza, bo jak dla mnie to dosc dziwne ze tak czesto, ale chyba po tej wojnie nerwów cos hormonki buszują i robią zamieszanie
nagle sie przestraszylam a co by to bylo jakby cos sie zaczynało tak mi sie chciało juz rodzic a tu jakby przyszło co do czego to nagle strach
ale nie mam jakis wiekszych upławów wiec chyba oki;-)
Przyszli rodzice tylko nie bierz tego zbyt do siebie bo nie warto taka tam drobnostka;-) a poz tym kto pyta nie błądzi
Ja jeszcze w dwupaku i ja i pewnie jeszcze pobede jak prze ciążę coś tam szczykało tak teraz pawie wcale. A zakładałam że końcówka to juz całkim nie do wytrzymania będzie.
Co do ktg, jeśli wszystko ok , u nas nie zatrzymjuja nawet jeśli termin porodu tuz ruż Nie wiem czy to dobrze Z drugiej strony nawet jak jest termin nie wypuszcza bez gruntownych badań Gosia 78 jak juz skurcze się pojawiają to moze cos się dziac zaczyna
Dzis akoś nic mi się nie chce ale jak to ujęła Paty jedyny to czas kiedy błogim lenistem mozna się podelektowac Potem już nie będzie tak dobrze
Cześć dziewczyny!
Byliśmy dzisiaj na KTG. Lekarz powiedział mi ostatnim razem, że możemy przejście się na dłuższy spacer w sobotę lub niedzielę i robić sobie badanko.
No i niestety nadal cisza i spokój...
Wieczorem napiszę więcej. Buziaki
To ja dalej w dwupacku - jak mi to wszyscy powtarzają jeszcze miesiąc
Ania_ajra - to ja już nie mam pomysłów :-) może Michał naprawdę chce być z lutego:-)
PrzyszliRodzice - kto pyta nie błądzi
Dziewczyny moja torba dalej nie spakowana - ale jutro idę do apteki kupić gencjanę i rzeczy dla siebie :-) Czekam na razie aż M zdejmie mi z szafy torbę żeby od razu tam rzeczy wrzucać
A dziewczyny nie wiem jak u was w szpitalu - ale u nas książeczka ubezpieczeniowa ważna jest tylko miesiąc!!!!!!!
Czyli pamiętajcie - żeby M później nie musiał lecieć podbijać :-)
kropecka gratuluje rocznicy! ja w tym roku bede obchodzic 9 lat, swoja droą jak to zlecialo
wczoraj miałam szarpaniny nerwów ciąg dalszy zadzwoniła moja mama to jej sie wyżalalam chyb z godzine, myslalam ze przy zamknietych drzwiach a mąż wszystko słyszał no i afera
bo oczywiscie nadawałam na jego rodzinke:-(
rano sie boczył ale chyba troche mu przeszło...a tymczasem u mnie dzis mam ciagłe twardnienie brzuszka
nie wiem co to oznacza, bo jak dla mnie to dosc dziwne ze tak czesto, ale chyba po tej wojnie nerwów cos hormonki buszują i robią zamieszanie
nagle sie przestraszylam a co by to bylo jakby cos sie zaczynało tak mi sie chciało juz rodzic a tu jakby przyszło co do czego to nagle strach
ale nie mam jakis wiekszych upławów wiec chyba oki;-)
ladna.ex.panna - to ja mam ciekawiej - moja mama wraz z moją teściową się lubią :-) więc nawet nie próbuje jednej czy drugiej narzekać - za szybko się mogą zgadać;-)
Kropecka i Gosia 78 to wy powinnyscie do Czestochowy w podziekowaniu za takich tesciow isc:-) Anna ajra Misio pewnie czeka na luty- to taki fajny miesiac:-) przysli rodzice- ja rowniez jestem nowa i rowniez czasem napisze cos inaczej niz bym chciala, ale chociaz biedne umeczone ciezaowki mozemy sie posmiac z tego:-)wiec pytaj dalej - kto pyta nie bladzi
Mialam dzis fantastyczny dzien!! Zaczal sie od tego ze moj M obudzil mnie z gotowym sniadankiem....poszedl do kosciola (sam, bo ja sie balam ze jak klekne to juz nie wstane ) wrocil i zrobil obiadek (nawet warzyw niechcial zebym mu obierala) a pozniej poszlismy sobie do parku (tutaj juz jest tak zielono ze szok- narcyzy i stokrotki zaczely kwitnac:-))
A co do wiatru....tutaj to jest na porzadku dziennym, ze jak zawieje to mozna sie wywrocic. Pozdrawiam i po Odwróconych jeszcze sie odezwe
Dziewczyny - te które mają mój numer telefonu - dostałam smsa - z netu - wysyłałyście coś do mnie?? bo sms jest niepokojący ... i szukam żródła - bo się nikt nie przedstawił ...