anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Jakoś jestem dzisiaj obolała...
Paty36 - no proszę, mam koleżankę po fachu!
Mnie też nie zależy na pączkach, ale zauważyłam w kalendarzu. No i niezła rocznica...
MAGDALENA 27 - i jak samopoczucie? Bóle brzucha minęły?
Zytka - jakoś nie zaskoczyłam, co miałaś na myśli z tymi pączkami... ostatnio coś słabo kumam...

Gosia 78, kropecka - nie jestem pewna, tak naprawdę niczego, ale co mam zrobić by dostać skurcze i rozwarcie???:-
confused: Czy według Was powinnam czekać dłużej niżeli do środy?
Ale mam doła...
Pozdrawiam Was wszystkie!

Jakoś jestem dzisiaj obolała...
Paty36 - no proszę, mam koleżankę po fachu!
Mnie też nie zależy na pączkach, ale zauważyłam w kalendarzu. No i niezła rocznica...
MAGDALENA 27 - i jak samopoczucie? Bóle brzucha minęły?

Zytka - jakoś nie zaskoczyłam, co miałaś na myśli z tymi pączkami... ostatnio coś słabo kumam...

Gosia 78, kropecka - nie jestem pewna, tak naprawdę niczego, ale co mam zrobić by dostać skurcze i rozwarcie???:-
Ale mam doła...Pozdrawiam Was wszystkie!
Więc stwierdziłam że musze wcześniej urodzić bo jak doczekam do terminu to moze ważyc z 4 kg a tego już nie urodzę. To mi powiedział że jak wlazło to musi wyjść!!
Ale mi pocieszenie:-( dodał też że jestem dzielna i urodzę bez problemu - cwaniaczek. Powiedziałam mu że urodzę w ciagu 5 minut to mi powiedział ze tak mam się nastawiać bo pierwszy poród trwał 15 i stwierdził że jakaś inna jestem ze tak szybko urodziłam. 
A i stwierdził ze dzidzia sie wstawia :-) To dobrze. Ja twierdze że koło 10 mogę rodzić :-)a może wcześniej