reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Ale super GRATULUJE ANIA31
Już tyle rozdwojonych mam a jeszcze ani jednego zdjęcia dzidziusiów:dry:
Ja właśnie wstałam dzisiaj po raz drugi i idę sie wyprysznicowac , mam problemik bo chciała bym sobie zrobic ładne paznokcie u nóg ale coś mi to utrudnia:wściekła/y::angry: zaraz będe wymyslac jakąś wygodną pozycję.

dziewczyny, no ja was błagam!! czy któraś z was z nerwów czkawki dostaje?? bo ja nigdy :oo: i nie zdarzyło mi się też w nic zaplątać z powodu czkawki, np w przewód od laptopa albo kabel od suszarki :nerd::-D myślicie, że dzidzia to jakiś całkiem inny stwór od nas i pierwszy objaw nerwów to czkanie?? :baffled::errr: i doubt it

Kropecka mnie też to wściekało, na tyle, że postanowiłam utajnić wyniki wyborów :wściekła/y:ale w końcu doszłam do wniosku, że tego się nie da długo ukrywać :-D i postawiłam na chytrą strategię - teraz każdy myśli, że wybierał imię :cool: a w sumie nie mieli nic do powiedzenia :elvis::-D
Najka biorę ręcznik z kapturkiem dla bobo a dla siebie 2 (mały i duży) + papierowy

kwiatuszek - a nie masz jakoś teraz USG?? :-) wtedy się upewnisz:-)

Rekinasia - dobre - ja mam czkawkę jak mi się zimno zrobi:-D maluch jak ja coś zimnego wypije:-D nerwowych ruchów brak - ale za to ruchy pokazujące mamie gdzie jej miejsce - duuuuuużo:-D

ANIU31 - GRATULUJE :-)

Wiecie co?? Snilo mi sie dzis, ze zdradzilam mojego M.- z jego najlepszym przyjacielem, ktory kiedys sie we mnie podkochiwal:szok::szok::szok::szok::szok: Alez sie strasznie czulam jak sie obudzilam- to byl tak realny sen ze wydawal sie prawdziwy:baffled::baffled::baffled: dopiero jak dotknelam mojego brzuszka uswiadomilam sobie ze to jednak tylko sen:baffled::baffled::dry:
Czkawke groszek moj ma czasami nawet codziennie.
Co do zgagi u mnie to roznie z tym bywa. Jakos jeszcze z miesiac temu mialam caly czas, ostatnio jednak przeszlo i tylko wieczorem sie zdaza (jednak nie codziennie).

Właśnie!!!
Aniu 31 gratuluję serdecznie Dzidzi!!!!!
Szybko wracajcie do nas!!!

Dziś mam wizytę u gina, ale bez USG, umówi się ze mną na KTG do szpitala, to moze wtedy zrobią też USG? mam nadzieję

reklama
:-):-):-):-) Ania 31 ogromne gratulacje!!!!!!!!!!
Ale milo witac nowe dzidzie!!!!

Paty 36 i A nna Ajra -- to powodzenia i szybkiego .latwqego porodu bez komplikacjI !!!!!!!!!!!!!!

Aspina mnie lekarz powiedzial ze jak sie brzuch obnizy to ok 2 , 3 tygodnie przed porodem . Ja juz prawie 3 tygodnie temu mialam obnizony, dziecko wstawione do miednicy i mialam urodzic. A tu nic , ale ja jeszcze mam czas do terminu. A le fakt ze lekarz byl przekonany ze juz urodze. :-)

caluski:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry