reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Anna ajra oraz mężu Anny gratulacje serdeczne!!!:-)

Agawa co się dzieje z Twoim brzuszkiem? Mówiłaś lekarzowi? Trzymaj sie dzielnie,a jakby co to do lekarza pędź!
Paty a czemu jesteś w domu, przecież jutro miała być cesarka?

Anna ajra gratulacje.:-)
Ale nam sie sypia dzieciaczki:blink::-):tak: U mnie spokój Jutro tłusty czwartek i ponoć piękna pogoda więc z Julka pójdziemy sobie po cos dobrego Może ten dość daleki spacer coś zadziała:confused:
Agawa ty może bedziesz następna ,co? ;-)w naszym, stanie brzuch nie boli na daremno;-):tak:
Mnie jakoś nic nie chce boleć i pierwszy raz w życiu czekam z niecierpliwościa aż w końcu coś zaboli.;-)
Paty a czemu cię zawrócili?

gratuluje ANNA_AJRA- kolejna styczniowo-lutowa Mamusia :))))))))

ja właśnie po spacerku :happy:
jutro mija termin USG, a tu skurczów brak i innych objawów również :baffled::-(:baffled:
jutro też pójdę na spacerek i kupiłam sobię herbatkę malinową, no i może jeszcze męża w nocy wykorzystam :) :-):-D

KROPECKA co tam u lekarza?

Otóż w szpitalu nawał cc!!!Po wypadku kobieta, inne nagłe przypqadki a limit wyczerpany!
zbadała mnie ginka, zero rozwarcia, zero skurczy czyli moge poczekac do poniedziałku!!!Nie mogą robic tyle naraz skoro u mnie nic się nie dziej!!A mała nadal pupą w dole...W razie bóli i innych objawów zbliżającego sie porodu mam natychmiast przyjechac!!!
Jestem w szokui!!

Gratulacje dla kolejnej rozdwojonej mamy:)
Wiele szczęsia Aniu:);-)

U mnie dzis jakos takos.. jakos mam dzisaj kryzys nic mi sie nie chce wogole jaks przygnebiona jestem i ogolnie zle sie czuje jak by mnie jakies choroibsko zaczyanlo rozkladac do tego jeszcze jakies ciagnace bole w podbrzuszu i mała ma chyba czkawke bo daje znac o sobbie ciagle jakby kopniaczki a moze znow sie odwrocila:( nie mam nadzieje ze to czkawka;/ choc trwa juz z 30 min;/ takie dziwne uczucie jakby sie do mnie dobijala:P a wczoraj lekarza powiedzial, ze jeszcze rodzic nie bede bo brzuch jeszcze nie zaczal sie obnizac wiec cos mi sie zdaje ze ja zamiast styczniowa mamusia zostane marcowa;p Byle tylko mała nie namyslila sie na przyjscie na swiat 29:P bo wtedy urodzinki beda co 4 lata w sumie fajnie bedzie kiedys młoda staruszka:P

Zdążyłam do 20 przeczytać to co nabazgrałyście od mojego ostatniego posta :-)

NO i tak, brzuchh dalej mnie boli ale Najka nie pójdę do gina bo i po co?? Powiedział mi ze nawet jak coś się działo będzie to będę po prostu rodzić. Jak będe miała regularne skurcze albo i wody popłyną to dopiero pojadę do szpitala. Wiecie że jestem jeszcze nie spakowana!!!:crazy:Nie mam siły się za to zabrać ale pewnie zaraz będę musiała. Jak już coś to wolałabym piątek po południu na poród - mój gin ma dyżur w szpitalu.Ale mam nadzieję ze to ból bo młody się wstawia do kanału :tak: Oby. Tak jeszcze z tydzień dobrze by było wytrzymać.
Cloe mam nadzieję ze ty bedziesz przede mną bo jakoś im bliżej tym bardziej się boję. A mam jeszcze pare spraw w tym tygodniu do załatwienia :-)

Byłam dziś z MIśkiem na spacerku - taka śliczna pogoda i myślałam że nie wrócę, ale jestem :-):-D

No dobra a ciekawe co u Kropeczki???? Kiedy będzie z powrotem od lekarza ?? Bo wydaje mi się ze powinna już być.

Magda oj coś mi się wydaje ze się mylisz. Lutowe będą a i na pewno jakieś marcowe się zdarzy. :tak:

ladna.ex.panna no przeciesz mówiłam ze się zaczęło z tymi porodami. To teraz będzie sprint. :-D:tak:

Paty 38 to najpóżniej do wtorku urodzisz??

Gratulacje anna ajra, wiedzialam ze nie nadarmo nic nie piszesz :-p
Bylam u pielegniarki mocz i cisnienie perfect, puls dzidzi 136, wiec chyba wszystko ok. Wlasnie najadlam sie nalesnikow i groszek dostal czkawki. Dzien mam dzis jakis taki lipny nic mi sie nie chce. Spakowalam czesciowo moja torbe i naszykowalam wszystkie rzeczy do szpitala- ale narazie stoja sobie na polce.
Kropecka odezwij sie, bo juz zaczynam podejrzewac ze kolejna mama styczniowa zostaniesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry