Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz luty i nic:-):-):-)

Poza tym nocami brzuchol mnie boli, ciezko sie obracac z boku na bok, a o 7 pobudka , dziecko do szkoly trzeba odprawic.

a jeden mały zestawik chyba nie zaszkodzi:-). To już końcówka więc dlaczego by nie zaszalec i nie zjeśc. Ostatnio to w ogóle przesadzam z tym jedzeniem i piciem!!!! Miałam w tamtym tygodniu ochotę na pepsi i też nie potrafiłam sobie odmówic wypiłam całą butelkę 1,5 litra
Może to dlatego mały tak się wierci, ze jest na mnie zły o to;-)

Jejku ale bocian na moim suwaczku sie rozpędził jeszcze tylko 17 dni do terminu

Poza tym ładnie słoneczko świeci.
.
, bo to nawet dorosłemu może zaszkodzić!
juz od wczoraj w domku mielismy byc predzej ale nie chcieli nas wypuscic bo maly mial zoltaczkei musial dodatkowo zostac 2 dni :-( co nie bylo dla nas fajne bo niedojze nie chcial tam lezec to zrobil sie po tym taki marudny ... oj
ale wkoncu po wszystkim za bardzo nie mam czasu bo jeszzce chyba zyje z szpitalnych klimatow wiec marudzi - musze go jeszcze troche przyzwyczaic ze juz tam nas nie ma i jestesmy w domku a w domku panuja inne zasady hihi :-)
napisze do kropecki zeby dala zdjecie maluszka - choc moj jest styczniowy a jestesmy w lutowkach
ale co tam