reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Dziewczyny - wątek zamknięty - nikt poza wybranymi dziewczynami nie ma tam dostępu - nie było Was jeszcze jak go zakładałyśmy :-)

Problem polega na tym że nie wszystkim na necie chcemy pokazać swoje twarze:-) Twarze bliskich :-)

Pozdrawiam

dziewczyny, już wstawiłam pierwszego lutowego maluszka na listę (maritka nie przysłała zdjęć więc narazie jej nie ma).

ja niedawno z KTG wróciłam. Generalnie znów nic nie wiem, powtórka badania w poniedziałek. Jedna wartość podobno coś nie tak wyszła a lekarz stwierdził że jakby była OK to już w ogóle by się nie martwił, a mnie jednak nurtuje to dlaczego nie odnosi się w ogóle do zalecenia pani profesor. Napisałam do niej maila z prośbą o poradę co mam w takiej sytuacji zrobić, czy wynik KTG w przypadku wady Olka ma jakiekolwiek znaczenie i jak przekonać lekarza prowadzącego że aby Olek dobrze się czuł po porodzie to powinnam urodzić go w ciągu najbliższego 1,5 tygodnia. Mam nadzieję że mi odpowie a ja w poniedziałek będę już wiedziała co konkretnie zamierzają ze mną zrobić. Nie sądzę żebym sama naturalnie zaczęła rodzić przed terminem, na to nie liczę więc jestem zdana tylko na lekarzy i ich wymysły.

Dziewczyny już tłumacze. Wątek zamkniety jest to wątek tylko dla mam lutowych. By mieć do niego dostęp należy się poudzielać troszkę na foum. Tzn nie 3 posty i tyle. Wątek ten jest dostępny na głównej stronie forum. Na dole w dziale zwiazki rodzinne, Album rodzinny.

hmm Myyszaa, czy to oznacza, że niektóre Dzidziusie będą na Liście Lutowych Dzieciaczków, a inne w wątku zamkniętym???

Kropecka przykro mi, że się tak musisz użerać ze służbą zdrowia, ale tak to niestety u nas jest,
najlepiej gdy jeden lekarz się Tobą opiekuje, a w momencie różnych konsultacji jest rozdźwięk, i co drugi to mądrzejszy,
życzę Ci, żeby Oluś zaczął w końcu wychodzić, to nie musiałabyś się prosić, by ktoś przyspieszał poród, pogadaj z synkiem wieczorkiem, zmotywuj go jakoś do wyjścia ;):tak::happy:

kropecka biedna ty jeses normalnie. Współczuje Ci!!! :-( I nie wiem jak Ci pomóc chyba tylko wspierając i pocieszając, ze na 100% będzie ok

Ja swojego umieszczę na liście :-)
Jedno takie łądne żeby wszystkie widziały:)
Ale jak się mały zacznie zmieniać - to raczej na zamkniętym - to samo ze zdjeciami np w wannie:-) bo to nie wiadomo kto je ogląda...

reklama
w poniedziałek Maciek pójdzie ze mną na to badanie i on nie da się zwieść tylko wyciągnie konkretne informacje. Ja już nie mam siły na takie spory, jak przychodzi co do czego nie umiem się odezwać, czuję się zbyt zagubiona i nie umiem walczyć o swoje. Próbowałam znaleźć w necie co jest nie tak w moim badaniu dzisiejszym ale niestety jeśli chodzi o medyczne informacje to internet jest dość w nie ubogi. To pewnie taka zmowa środowiska lekarskiego żeby pacjenci nie byli zbyt mądrzy :blink:

a co do zdjęć, to na zamkniętym jest galeria zdjęć, gdzie można wstawiać do woli i chwalić się swoimi pociechami, jak rosną i się zmieniają. Na liście będzie tylko jedno zdjęcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry