reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej dziewczyny:-)
Ale wy tempo macie czytałam i czytałam i końca nie widać Już nawet nie wiem komu miaałam odpowiedzieć. Co do coli w ciąży to ja mam tak ze jeśli dopada mnie zachcianka to po trupach ale muszę i pijałam od czasu do czasu . Dzięki Bogu zazwyczaj wystarczyła mała butelka a potem długo długo nie ruszało mnie . To samo z fast foodami. Jeśli zapachniała mi zapiekanka to musiałam zjeść i jadłam inacczej patrzyłam na ludzi zajadających jak narkoman na głodzie dosłownie :zawstydzona/y: Nie powiem zeby to było dobrze ale cóż dzidzi chyba nie zazkodziłam sobie może trochę bardziej wkońcu 25 kilo na plusie skąś sie wzięło:crazy:
Kropecka oby pani kardolog podsunęła jakieś rozsądne rozwiązanie Juz nawet nie wiadomo co tu radzić
Patrysia jeszcze nie oglądałam twojego dzidziusia ale za chwileczkę to nadrobię .Witaj z powrotem:tak: Fajnie masz moje jeszcze chce posiedziec trochę w brzuszku:sorry2:
Paulineczka w Polsce pogoda za to bardziej wiosenna:tak: Może to i lepiej
Lileczka ja napuchłam tak że nawet nie potrafię już zapiąć zimowych kozaków:dry:Przyjdzie mi w papciach chodzić :dry:
Dzis byłam na KTG z dzidzia wszystko dobrze nie zapowiada się by cos wskazywało na to ze w najbliższych dniach urodzę:dry:

reklama
Właśnie tez miałam info od Gosi78 napisać:-), ale Kropecka mnie wyprzedziła:)
Gratulacje wielkie!:-D
Luty pięknie rozpoczęty:-)

Kurcze weszlam sobie wlasnie, bo chcialam sprawdzic czy jest juz jakis lutowy dzidzius i masz!!! GOSIA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Narazie nic nie wskazuje na to aby moj dzisiejszy termin byl prawidlowy:crazy:Ale moze to i dobrze:-p

:happy:Gosia 78 GRATULUJE SERDECZNIE!!!!!

Patrysia witamy w domku!!!!! Daj troche porodowych szczegolow jak bedziesz miala czas i sily.:-):tak::-)

Paulineczek to szybko na spacer , zanim snieg stopnieje!!!!!:-):-)

No to nastepne dzieciaki juz sie rodza, oby wszystkim tak sprawnie szlo:happy::happy::happy:
A moze juz wiecej jest tych dzieci , bo przeciez wiekszosc zapisanych mam nie pisze nic....

Kto teraz chetny??????

reklama
Gosia gratulacje!:-):tak:

Paty na o wskazuje ale ty chyba szybciej mama zostaniesz, co? Kiedy masz znowu zgłosić sie do szpitala? chyba w poniedziałek jak dobrze kojarzę:confused:
Paulineczka rzeczywiście ty to masz jeszcze trochę czasu kobietko :-D:tak:
Ja znów jestem mega głodna a kolację i to niemałą jadłam godzinę temu:baffled: albo dzidzia tak ze mnie wyciąga albo ze mnie taki obżartuch się robi:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry