reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Sana jeśli nie chcesz jeszcze korzystać z macierzyńskiego ( a szkoda tak przed porodem bo potem i tak e 18 tyg minie bardzo szybko,to sprobuj u ogólnego.Powinnaś dostac od ręki.) Tym bardziej ze to końcówka.
Paty moje też cos lubi mój brzuszek;-)Nic się nie dzieje no ale skoro dzidzi tak dobrze...:sorry2:
A co do czopa to nie zawsze musi odejśc w postaci bryły śluzu bo u mnie tak nie wyglądało. Ponoć zwiększone śluzowate upłay przy końcówce to właśnie śłuz czopu .

reklama
witam się dziewczyny. Mi czop odchodzi już od kilku dni. POczątkowo tylko z niteczkami krwi, dużo śluzu a od wczoraj już z krwią. NIe piszę więcej bo zmęczona i słaba jestem, a jeszcze dzisiaj mam egzamin o 13 :baffled:

kropecka - powodzenia! Ponoć ciężarne zawsze zdają, bo nie wypada im odmawiać :tak: a dodatkowo niektórzy utrzymują, że to przynosi pecha :-)

Najwyżej przy wpisie podniesie Ci ocenę - z resztą to Ci i tak nie będzie potrzebne, bo z pewnością nie będzie problemu ze zdaniem :)

Kropecka na pewno dasz radę :happy: w końcu będziecie zdawać we dwoje, a nei każdy ma taką szansę. Olek na pewno Cię będzie wspierał. Poza tym to już chyba ostatni Twój egzamin w tej sesji :tak: więc pomyśl, jak to będzie cudnie wreszcie odpocząć, jeszcze tylko ten jeden...

Sana wyjątkowo brutalnie potraktowały Cię te babska...
Przecież kazdy inny normalny lekarz da Ci zwolnienie, nalezy Ci się i koniec dyskusji, bez dwóch zdań

kropecka powodzenia! na pewno sie uda zdac:tak: w końcu co dwie głowy to nie jedna :-)piszesz ze sluz zabarwiony krwią:confused: mi gin tłumaczył, ze jak zobacze cos takiego to porod jest kwestia 48 godzin:szok:

reklama
:-):-):-):-):-)

Witam sie i ja, dalej dzidzius nie chce wychodzic. Smieja sie juz ze mnie, ze chyba musze torbe do szpitala rozpakowac i wszystko odkurzyc, bo tak dlugo juz spakowana jestem:-D:-D

Wozek , ktory zamowilam juz stoi na zapleczu w sklepie, wiec moge go zobaczyc i zabrac . Ogromnie sie ciesze, w poniedzialek pojedziemy zobaczyc go, a pozniej odbierzemy:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Maz dzis w nocy w domu, wiec nocka spokojna bedzie, bo tak to sie boje ,ile czasu mu zajmie dojazd z pracy jak zaczne rodzic.:baffled::baffled::crazy:

kropecka - taki czop z krwia to czasem nie przed samym porodem:szok::crazy:???????
A tobie jeszcze egzaminy w glowie??? Ja chyba nie dalabym rady????Trzymam kciuki !!!! Ale uwazaj co cie tam porod nie zastanie, ale by bylo:tak::szok::tak:

Aha czy ktoras wie cos na temat hemoroidow w ciazy:baffled:???????????

POZDROWIENIA:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry