reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam my też 2 w jednym.:-) Ale miałam wytrzymac do dziś a teraz to się przesunęło do poniedziałku:-) A potem to.... no wiecie mogę iść.

Co do czopu to ja przy Miśku nie miałam tzn nie schhodził mi nawet nie wiem jak wygląda bo jak mi zaczęły wody odchodzić w szpitalu to już leżałam bo miałam ujście dość otwarte :-). Teraz od kilku dni sączy się powoli żółtawa wydzielina, której mam dość. Czasami czuje jak spływa ze mnie. nie jest to typowy śluz.
A co do skurczybyków to miałam wczoraj takie przepowiadające - myślałam w pewnym momencie że to będzie jednak to, ale przeszło - na szczeście.

kropecka Powodzenia na egzaminie - zdasz na 1000% w końcu mądra kobieta jesteś i to jeszcze ze wsparciem.

sana niezbyt przyjemne że tak ładnie się wyrażę babsztyle. Idź do rodzinnego na pewno l-4 wystawi.

Cloe mianem ciapatychh określa się wszystko co jest pochodzenia arabskiego, hhinduskiego i muzułmanie.:-)

lileczka co do hemoroidów to podobno większość kobiet ma po porodzie i w ciąży co jest wynikiem zaparć. Piszę podobno bo nie miałam. Ani przy Miśku i po porodzie i na szczęście teraz też (jak do tej pory) zostałam oszczędzona. Jak leczyć najlepiej czopkami i maśćmi np. posterisan. Nie kojarze czy można brać w ciąży ale w aptece zapytaj to powinni powiedzieć.

reklama
Wstalam sobie niedawno po okropnej nocy:crazy::crazy: Przewrocilam sie z boku na bok chyba z 60 razy:baffled: za kazdym razem sie budzac. Takie mialam glupie mysli w nocy, ze szok:szok::szok: m.in ze przez to ,ze sie tak obracam co chwile, groszek zaplacze sie w pepowine.:baffled::dry::-(Rusza mi sie teraz ale mam jakies takie obawy, czy go czasem nie zaplatalam.:-(

kwiatuszek.pregnet
No wlasnie tez sie obawaiam, ze bede sie czuc troche skrepowana w obawie o.... a nie podejrzewam aby mieli oni tutaj w aptece cokolwiek do samodzielnej lewatywy:crazy::crazy::crazy:
Kropecka
- kurcze jak bym ja miala takie cos to juz bym w szpitalu na lekarza czekala. A egzamin zdasz napewno skoro sie tak az poswiecasz- biedarstwo :*:*
Lileczka- co do hemoroidow to slyszalam jedynie ze dosc sporo kobiet je ma w ciazy, ale niestety nie wiem jak sobie z nimi radzic :crazy:
Sana- co za babsztyle Ci sie trafily, podjedz moze osobiscie do przychodni, a w razie co idz do kierownika- moze to cos pomoze

kwiatuszku nie mam pojęcia :-) Nie wiem czy mi odchodzi czy nie:-) Jak pójdę rodzić i powiedzą ze nie ma czopa to będę wiedziała że to to. :-)

wróciłam, egzamin poszedł mi słabo, ale mam nadzieję że zdam. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że myślałam że w ogóle nie dotrę na ten egzamin.:baffled: Złapała mnie straszna biegunka, czułam się fatalnie, zimno mi się zrobiło, miałam dreszcze. Stwierdziłam jednak że potem będę miała większe problemy z zaliczeniem a ponieważ nieco mi przeszło więc pojechałam. Niestety czułam się tak fatalnie że na egzaminie nie mogłam się skupić na pytaniach, miałam pustkę w głowie. Coś tam napisałam, więc mam nadzieję że na 3 zaliczę. Jeszcze się tak fatalnie w tej ciąży nie czułam. No ale teraz wszystko mi przeszło, jestem tylko strasznie śpiąca. No i właśnie, hemoroidy :-( Mi pojawiły się pod koniec ciąży z Wiktorem, niestety nie zniknęły całkowicie po porodzie a od kilku dni powiększyły mi się i dzisiaj strasznie mnie tam wszystko boli :-( Ledwo siedzę, ja nie wiem co ja zrobię po tym porodzie :baffled: Idę się po raz kolejny wykąpać, po kąpieli zawsze czuję się lepiej i bardziej rześko.

:-):-):-):-)

agawa mnie tez sie cos tam saczy, ale koloru bialego , a ten czop to przezroczysty o ile dobrze pamietam i zupelnie inaczej wygladal.:-D:-D:-D

kropecka no wlasnie tez mnie zaczelo bolec, wczesniej nic takiego nie mialam. I teraz sie boje jak to przy porodzie i lewatywie wyglada, przy parciu, I mam stracha:baffled::baffled::baffled:, co to po porodzie bedzie:crazy:

Lileczka ja hemoroidy dostałam przy pierwszej ciąży potem nie dawały o sobie znać i teraz znów sie odzywająW czasie ciąży nic nie brałam z obawy o dzidzię ( tak jakoś mam że w ciąży nie chcę brac rzadnej chemii poza witaminkami) Jeśli ucichną jak za pierwszym razem to nic nie będe stosować jeli nie wtedy sie pomartwie.:sorry2:
Kropecka co do egzaminu to jestem dobrej myśli i trzymam kciuki żeby Olek jednak pchał się na ten świat
Paulineczko maluszka nie jest tak łatwo owinąć pępowiną Inaczej u każdej końców kaciąży byłaby zagrożona Jat eż w nocy kiepsko sypiam i ez co chwila zmieniam pozycje choćby dlatego że zbyt długi nacisk na biodro powoduje ból . A ze wczorajsze KTG pokazało że dzidzia ma sie znakomicie więc moje nocne rzucawki rzadnego wpływu nie miały
Przyszlirodzice to kiedy to zaliczenie ostatnie ? Fajnie jakby jeszcze z maluchem w brzuchu ,co nie Potem to można juz całkiem głowy nie mieć.;-)
Dziewczyny tyle piszecie o studiach wiem co to jest zadwać egzaminy będąć w ciąży bo magisterkę broniłam z Julka w brzuchu i bardzo ale to bardzo cieszę sie że mam to wszystko juz z głowy.:tak:
Z drugiej strony jestem magistrem mam certyfikat z ang ...i od tamtej pory pewnie i sześć lat minie zanim będę mogła pochwalić sie tym jakiemuś pracodawcy:dry:

lileczka Podobno kolor zależy od ph i czegoś tam jeszcze ale nie pamiętam:-). Tak jak mówiłam ja tego nie widziałam więc nie wiem. Co do przezroczytego to też było jakiś tydzień temu ale że tak brzydko powiem cholera wie co to :-) Do gina mam planowo dotrzeć 13 go ale czy dotrę to się okaże :-);-)

kropecka na pewno dobrze Ci poszło ale wiesz co mam cos przeczucie że urodzisz jak nie dziś to w ciągu najbliższych 3-4 dni więc się przygotuj!!!

Cloe jaki to certyfikat?? mam nadzieję ze nie FC bo on jest ważny bodajże 2 lata.

Hej
1. Hemoroidy - mam nadzieje że się nie dowiem co to :-)
2. Z moich spraw - nadal w dwupacku :-) Auto we wtorek do naprawy idzie...
3. ladna.ex.panna - U nas wózek zostanie ściągnięty z szafki jak będę w szpitalu :-) ale czekam na zdjęcia twojego :-)
4. Kropecka - zdasz, 3 też dobara ocena - byle do przodu :-)
5. Patrysia opis świetny:-D
6. Śluzu - mam standard - choć czasem mam wrażenie że ze mną jest jak w tym kawale - po co kobiecie nogi - żeby nie zostawiała śladów jak ślimak :-)
7. Sana - jaki termin podałaś w pracy? - i nie ma znaczenia - jeśli nie ginekolog - to i normalny wystawi L4...

POzdrawiam zmęczona początkiem 9 miesiaca Ula

reklama
Hej dziewczyny :-):-) ja dzisiaj się wylegiwałam do 12:-):-). Na początku dnia miałam dobry humorek a teraz po 3 godzinach spędzonych w kuchni mam dośc. Tez sobie wymyśliłam łazanki i sałatkę:angry::wściekła/y:. A to coś na poprawę nastroju, mi nie pomogło:no: http://www.100lat.pl/PoprawNastroj
Nogi mi wchodzą do d..., mam ogromne upławy i boli mnie brzusio:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry