reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

wczoraj byłam u gina, który stwierdził, ze jestem gotowa do porodu:-)
szyjka ma niby 1 cm, śluz mi sie wydobywa jakis taki kremowy...
w czawartek mam rodzic:tak:
tzn.ide na 8 rano szpitala, mam zabrac torbe, ale istnieje prawdopodobienstwo ze mnie odesle do domu hehe
wiecie jak to jest, zrobi ktg, zbada i zadecyduje czy sa skórcze macicy i zostaje, czy ich nie ma na tyle by zostawac w szpitalu:baffled:
licze na to pierwsze, ale nie nastawiam sie zbytnio;-)

reklama
Rekinasia- slyszalam o tym, ze tu sie nie zszywa jak jest male pekniecie, wogole w 80% nienacinaja :baffled: Ale tak mi sie zdaje,ze jednak mnie natna i zszyja jak nalezy, bo niewiem prywatnie do jakiegos chirurga pojde zeby mnie pozszywal:crazy::crazy::crazy:

Wogole dzis dzien mialam do du... Poklocilam sie z M., nie zrobilam kompletnie nic w domu- no przed chwila wyprasowalam pieluszki i na tym sie skonczylo. Bylam w McDonaldzie, bo myslalam ze chociaz to mi poprawi humor, ale niestety dalej lipa. Chetni bym poszla juz spac, ale niestety niemoge:crazy::crazy::crazy: Bo przeciez zaczna mnie szybciej biodra bolec i bede musiala wstac moze i o 5! Normalnie padaczke mam dzis. Plakac mi sie chce i nawet nie wiem czego:crazy::dry:

Ladna.ex.Panna - tu masz na suwaczku 20 dni:-D wow a oni już cię chcą:-) pamiętaj żeby dać znać co i jak z tobą

Paulineczka - spokojnie - chyba wiedzą co robią:-) nie ty jedna rodzisz w Irlandii :-)

Witam się w ten słoneczny, niedzielny poranek. 2 w 1 oczywiście, choć skurcze przepowiadające jakby troszkę silniejsze :)
Za to noc nieprzespana, koszmary śniły mi się w tych krótkich przerwach na sen - czy wam też wszystko we śnie ostatnio wydaje się takie realistyczne?

Rekinasia - Też miałam ostatnio ochotę na brzoskwinie w puszce i wsunęłam całą puszkę. Pączki również zaliczyłam - 3 zwykłe i jeden smażony przez mamę. Z tym, że ja mogłabym mieć tłusty czwartek co drugi dzień, jestem typem pączkolubnym :tak:

witam się i ja. zastanawiam się czy te biegunki które mnie męczą od kilku dni to czasem nie są skutkiem antybiotyków które biorę na ewentualną infekcję Olka. a takto u mnie cisza, skurczy zero, plamienie ustało, tylko hemoroidy mi dokuczają :( Byłam z rana w szkole po kilka wpisów. Jutro KTG na 10:40, ciekawe co tym razem wykaże.

Antybiotyki często powodują biegunki - zerknij w ulotkę. A bierzesz coś na podtrzymanie flory bakteryjnej, np. lakcid? Sama łykam teraz antybiotyk i na początku pobolewał mnie żołądek z tego tytułu, a na niektóre antybiotyki reagowałam tak, jak Ty teraz.

Witam sie
Juz rozpakowana i obolała jeszcze.
wczoraj wrócilismy z Bartusiem do domku w koncu
Mały zdrowy złapał co prawda zółtaczkę ale obyło sie bez naświetlania bo je za 10 jak mama w ciazy:-D wiec to co mu spadło w szpitalu podwoiło sie wyszlismy z waga taka jaką sie urodził zuch chłopak
W nocy spi budzi sie 2 razy po 3-4 godzinach snu
Kubuś chodzi i mówi jakiego ma ślicznego braciszka nikomu nie da go dotknac bo mowi ze jego a tak sie bałam ze bedzie zazdrosny
jak sie ogarne zaraz pokaże wam go
Dzieki dziewczyny jeszcze raz za wszystkie smsy i kciuki

reklama
Kropecka-zdasz napewno zopbaczysz:) a biegunka moze z nerwów, a może też od antybiotyków:crazy:

A ja ostaynie zaliczenie mam we wtorek i jakos zyje zludna nadzieja ze wpisza 32 bez zaliczania:P i jak juz bede miec semestr z glowy to moge spokojnie myslec o rodzeniu:):rofl2:

Ania31- czekamy z niecierpliwością na zdjęcia malucha:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry