reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Ja już też po nieprzespanej nocy na nogach - dalej jest nas dwójka - choć maluchowi to niezbyt odpowiada:-)

Ania31 - to super że tak szybko wróciliście do domku:-)czekamy na zdjęcia :-)

Dziewczyny - kiedy idzie się rejestrować maluszka do urzędu?? Tak mnie to teraz zastanowiło :-)

Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy

reklama
Mysza zdaje mi sie ze zaarz po urodzeniu twoj M moze wszytsko zalatwic ale sam adokladnie nie wiem i poczekam na odpowiedz jakiejs doswiadczonej mamy:)

Ja też dziś z samego ran sie obudziałam po 7 :crazy: i jakos spac nie moglam:angry: Poogladlam troche TV zjadlam sniadanko i powedrowalam do kosciola bo juz mnei tam dawno nie bylo :baffled: choc mam do niego 100 m :-p Po powrocie zarobiłam ciacho na pizze a teraz juz siedzi w piekaraniku :tak: mniam:) Jak zwykle popszytkalam sie z M bo chce jechac do rodzicow a jemu jak zwykle sie eni chce bo stwierdzil ze byl wczoraj:P A teraz zabral sie za robienie ciasta toz to nieprawdopodobne ze on i ciasto:P:szok:
Ogolnie dzis mi humorek nawet dopisuje bo w poprzednie dnie bywalo roznie chyba jaksa depresja zaczela mnie dopadac, i jeszcze nie mam wsparacua z jego strony:( bo on ciagle praca zajety:(
:rofl2:ale na poprawe humoru znalalzm fajny watek na forum i serdecznie wam polecam napewno nie jedna rozbawi:):rofl2:

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/index12.html

Cześć dziewczyny!
Już jestem w domku. Napiszę, jak będę miała więcej czasu i najważniejsze rzeczy się unormują. Ogólnie czuję się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwi :-D
Buziaki

No ja również witam 2 w 1. Taka ładna pogoda ze aż lepiej na sercu :-)

Popatrzce kogo to wypuścili ze szpitala:-)

Ania_ajra, Ania31 - ciesze się ze już w domku jesteście. Ania 31to pocieszające że Kubuś nie jest zazdrosny. Może mój też nie będzie :-D.

Myszmoj M wszystko załatwiał jeśli chhodzi o rejestrację Kamila. W szpitalu coś wypełniał do Urzędu Stanu Cywilnego, a potem poszedł do urzedu miasta i załatwiał becikowe i przy okazji rejestrował coś tam. Po jakimś miesiącu Kamil dostał pesel. Tyle pamiętam.

Jest tak ładnie, że ide na spacerek na razie :-)

2 Anie i Patrysia już w domku - piszcie, piszcie, dowiemy się co nas czeka :-D

Myszaaa sernik i bita śmietana mnie wołają!! 10 kroków od domu mam cukiernię-kawiarenkę, mieszkam tu ponad rok i nigdy wcześniej tam nie bywałam, a teraz... chyba dostanę kartę stałego klienta :-D:rofl2::-D przetestowałam już sernik na zimno z galaretką i malinami (wiem, wiem, nie powinnam!), szarlotkę i kremówkę - pycha! :laugh2:
dzisiaj takie słoneczko, że żyć mi się chce i mam tysiąc pomysłów :-p w ogóle nasze lutowe dzieciaczki dobrze trafiły, jak taka zima będzie dalej, to szybko pojadą na pierwsze spacerki :-)

agawa wiekowo nasi chłopcy są zbliżeni do siebie, ciekawa jestem jak będą się różnić ich reakcje na rodzeństwo. Mój Wiktor ostatnio dba o stopy swoich misiów. Wyjmuje kremy i obcążki do obcinania paznokci, kładzie misia na łóżku, obcina mu paznokcie a potem smaruje mu stopy kremem :)

reklama
Witam,
ja mam termin na dziś, i to juz ten drugi, więc mi się suwaki pokonczyły, a jakoś nadal jestem w dwupaku :(
Wczoraj bardzo dużo śluzu mi wyleciało naraz, może to był ten czop, ale nei był zabawiony krwią.
Skurcze mam tylko przepowiadające, bo taki leciutki ból czasami jak na @.
Jutro idę na ktg i usg do szpitala.
Jak wyjdzie ok, to będę czekac dalej w domku na rozwój akcji.

Witam serdeczne obie ANIE, ogarniajcie się dziewczyny i piszcie jak było, bo straszniejestem ciekawa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry