lileczka
Mamy lutowe'08
:-):-):-)witam wieczorem.
No i po wizycie, a byla to ostatnia wizyta , teraz jak do 4 dni po terminie nie urodze to do szpitala

A wiec wszystko ok , lozysko sie powoli starzeje, wody w normie, dzidzius nisko, no i rozwarcie na 1 palec i tyle ,moge urodzic w kazdej chwili , albo po terminie, roznie moze byc
Myslalam ze po tym jak wszystko mnie boli to juz cos wiecej tam sie dzieje
No i powiedzial ze glowka juz w kanale ale jeszcze nie tak za mocno bo idzie ja jeszcze odsunac

,jest tam jeszcze luzno.Szczerze mowiac to badanie dzisiejsze troche bolesne bylo i potem troche brzuch bolal
No to dalej w takim razie czekamy

anna ajra - ciesze sie ze wszystko ok u ciebie i masz czas do nas zajrzec:-):-)
pozdrawiam wszystkie rozdwojone:-) i nie mamusie
Tak mnie dzisiaj meczy zgaga ze juz nie wiem co mam zrobic?

agawa - wspolczuje grypy, mialam na poczatku ciazy
Okropnosc !!!!!!!!!!!!!!!!
No i po wizycie, a byla to ostatnia wizyta , teraz jak do 4 dni po terminie nie urodze to do szpitala

A wiec wszystko ok , lozysko sie powoli starzeje, wody w normie, dzidzius nisko, no i rozwarcie na 1 palec i tyle ,moge urodzic w kazdej chwili , albo po terminie, roznie moze byc
Myslalam ze po tym jak wszystko mnie boli to juz cos wiecej tam sie dzieje
No i powiedzial ze glowka juz w kanale ale jeszcze nie tak za mocno bo idzie ja jeszcze odsunac

,jest tam jeszcze luzno.Szczerze mowiac to badanie dzisiejsze troche bolesne bylo i potem troche brzuch bolal
No to dalej w takim razie czekamy

anna ajra - ciesze sie ze wszystko ok u ciebie i masz czas do nas zajrzec:-):-)
pozdrawiam wszystkie rozdwojone:-) i nie mamusie

Tak mnie dzisiaj meczy zgaga ze juz nie wiem co mam zrobic?

agawa - wspolczuje grypy, mialam na poczatku ciazy
Okropnosc !!!!!!!!!!!!!!!!
;-)
az mi głupio bo nie wiem kiedy ja znajda czas by na BB zajrzeć
;-)
). Wydaje mi się że pomału zaczyna panikowac, mam nadzieję że nie fiknie koziołka na porodówce.
Wczoraj wieczorem nie miałam wyjścia musiałam dokończyc przygotowanie łóżeczka bo stwierdził, że on tego sam nie zrobi jak pójdę do szpitala