MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Gosia 78 też mnie to bardzo zdziwiło, jak sie obudziłam to myślałam że to 2 w nocy, ale patrze że mojego M w łóżku nie ma jakoś widno ja na zegarek a tam po 9 

Ania 31 cudowna dzidzi, jak wklejacie te zdjęcia to jeszcze bardziej się nie mogę doczekac rozdwojenia!!
Przyszlorodzice dobre pytanie z tym kładzeniem maluszka też się nad tym zastanawiam bo w każdej gazetce co innego piszą!!!
powracając do tego golenia to ja pomagam sobie przy pomocy lusterka
ale i tak zawsze się pozacinam!!! Też nie wyobrażam sobie żeby jakaś inna baba mnie goliła;-);-) tu w Niemczech nie jest obowiązkowe golenie do porodu ale nie wyobrażam sobie iśc z kłakami

Ania 31 cudowna dzidzi, jak wklejacie te zdjęcia to jeszcze bardziej się nie mogę doczekac rozdwojenia!!
Przyszlorodzice dobre pytanie z tym kładzeniem maluszka też się nad tym zastanawiam bo w każdej gazetce co innego piszą!!!
powracając do tego golenia to ja pomagam sobie przy pomocy lusterka

ale i tak zawsze się pozacinam!!! Też nie wyobrażam sobie żeby jakaś inna baba mnie goliła;-);-) tu w Niemczech nie jest obowiązkowe golenie do porodu ale nie wyobrażam sobie iśc z kłakami

To prawda, że
Ja jak w grudniu odwiedziłam moją koleżankę z pracy po porodzie, to też byłam bliska płaczu. Po porodzie jest się jeszcze bardziej płaczliwym. 
Na stronie 463 jest obrazek, który powinien Tobie wyjaśnić, jak użyć notatnika (o ile o to pytasz
). Cieszę się razem z Tobą (ze skurczy)!:-)

), ale jestem zadowolona.
Pisz na bieżąco!

tutaj wręcz przeciwnie, się zastanawiam, kto robi na to wszystko, bo praktycznie w każdym mieszkaniu w bloku naprzeciwko jest ktoś w domu całymi dniami????
planuje któraś z was opiekunkę?