Paulineczka_
mamy lutowe '08
Kropecka- nie ma to jak tesciowie spieszacy z pomoca ;/;/ jeszcze sie odegrasz

Agawa- czy ty powaznie mowisz o jezdzie samochodem ??? No w szoku jestem poprostu
Ja juz ledwo laze, o samochodzie moj M pozwolim mi zapomniec juz w 6 mcu, a ty teraz sobie jezdzisz. No niewierze 
Brzuszek napewno przez wody taki duzy, a co do checi to....mi juz sie codziennie dzidzius moj sni. COraz wiecej tych mamus lutowych, a ja nadal czekam :-( Pocieszeniem jest to, ze chociaz nie sama.
Zegnam sie na dzis- udanej nocki i kolorowych snow zycze

Agawa- czy ty powaznie mowisz o jezdzie samochodem ??? No w szoku jestem poprostu
Ja juz ledwo laze, o samochodzie moj M pozwolim mi zapomniec juz w 6 mcu, a ty teraz sobie jezdzisz. No niewierze 
Brzuszek napewno przez wody taki duzy, a co do checi to....mi juz sie codziennie dzidzius moj sni. COraz wiecej tych mamus lutowych, a ja nadal czekam :-( Pocieszeniem jest to, ze chociaz nie sama.Zegnam sie na dzis- udanej nocki i kolorowych snow zycze

:-) nareszcie tyle czytania!!!!!!
:-)Tez bym tak chciala. GRATULACJE

, ale pewnie faktycznie to sie unormuje za jakiś czas. Co do kota też sie nad swoim zastanawiam jak będzie reagował na Ewunię. Ale my mamy tę mozliwość zamykania drzwi do pokoju, bo mieszkanie większe i jest przyzwyczajony, że na noc zamykamy pokój, więc z tym kłopotów nie powinno być. Ale w dzień trzeba będzie pilnować. Na szczęście jest łagodnym zwierzakiem, ale uważać trzeba.
) to planuje wykorzystac dzis na max ostatnią wolną sobote:-)