Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wszystko wyszło bardzo dobrze! Na tym etapie dzidziusiowi niczego nie brakuje, ani nie ma niczego w zanadrzu. Bardzo się cieszymy i oglądamy 8 zdjęć z USG. Oto jedno z nich...
i że chcą kase za rozbabraną robotę
, szok ! Jesteśmy z mężem tacy źli... .
,teściowa przyniosła cały telerz i pyszny chlebek grubo posmarowany masłem, wcinałam okropnie a ona z moim mężem i synem mieli straszną uciechę

(wcześniej na stronie 34 pisałam co nie co...).
. Jesteśmy zaproszeni na jutro do naszych przyjaciół. Czekałam do ostatniej chwili, gdyż nie wiedziałam, jak się będę czuła (jaki będzie wynik badania itd.) i w co się zmieszczę... ale co do tego to nie jest tak źle 
Co do tej wizyty, to też bym przełożyła wizytę ;-) Nie wiem, jak u was w Katowicach, ale u nas jest bardzo ciężko o dobry pracowników/budowlańców... robią sobie co chcą! Współczuję!
Jeśli chodzi o gorące kąpiele w wannie, to lekarz mi je kategorycznie odradzał, wręcz zabronił. Może też i dla tego, że mam tendencje do omdleń w wannie...
Och... jak ja bym chciała synusia...
Ale to takie ciche marzenie... Równie mocno ucieszymy się z córeczki, byle było by zdrowe! Trzymam kciuki za 27 lipca i w razie czego, to pytaj śmiało! Wszystko będzie dobrze!

ja na USG idę dopiero we wtorek Liczę że też będzie wszystko w porządku