Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie!
Dziś czuję sie dobrze:-). Faktycznie pewnie wczoraj po prostu jakieś jedzenie mi zaszkodziło. Na poród się nie zapowiada.
Magdalena no to miałaś aktywny weekend!
Ja dziś planuję uporządkować szpargały w szufladach i dłuższy spacer, ale to niezbyt chyba atrakcyjne!
Ulenka fajnie, ze sie pojawiasz znowu
A mi też często duszno i często śpię odkryta, a mąż pod kołdra i jeszcze kocem:-)
Przyszlirodzice ja tez mam teraz pociąg do szorowania i sprzątania, ale fakt, trzeba trochę uważać
, szczególnie z tymi oknami...
Ładna ex pannna u mnie na szczęście znajomi na razie sie dyskretnie zachowują i nie meczą pytaniami, czy to już?! A swoim może powiedz, żeby dali spokój, jak urodzisz to zawiadomisz!
Kropecko dobrze, że u ciebie trochę lepiej. Zdrówka dla Wiktorka!
Sana a co czytasz? Ja miałam fazę czytania Agathy Christie, trochę staroświeckie kryminały, ale klasyka i też się dziwiłam, że dobrze na mnie wpływa. Ale już chyba wszystkie ze swojej biblioteki przeczytałam niestety
Paulineczka i jak wykorzystujesz ta energię?
Lileczka przypomniałaś mi jak dawno nie jadłam lodów
Ania ajra :-)
Agawa co u Ciebie?!
Dla wszystkich pozdrowionka!
Dziś czuję sie dobrze:-). Faktycznie pewnie wczoraj po prostu jakieś jedzenie mi zaszkodziło. Na poród się nie zapowiada.
Magdalena no to miałaś aktywny weekend!
Ja dziś planuję uporządkować szpargały w szufladach i dłuższy spacer, ale to niezbyt chyba atrakcyjne!
Ulenka fajnie, ze sie pojawiasz znowu
Przyszlirodzice ja tez mam teraz pociąg do szorowania i sprzątania, ale fakt, trzeba trochę uważać
Ładna ex pannna u mnie na szczęście znajomi na razie sie dyskretnie zachowują i nie meczą pytaniami, czy to już?! A swoim może powiedz, żeby dali spokój, jak urodzisz to zawiadomisz!
Kropecko dobrze, że u ciebie trochę lepiej. Zdrówka dla Wiktorka!
Sana a co czytasz? Ja miałam fazę czytania Agathy Christie, trochę staroświeckie kryminały, ale klasyka i też się dziwiłam, że dobrze na mnie wpływa. Ale już chyba wszystkie ze swojej biblioteki przeczytałam niestety
Paulineczka i jak wykorzystujesz ta energię?
Lileczka przypomniałaś mi jak dawno nie jadłam lodów
Ania ajra :-)
Agawa co u Ciebie?!
Dla wszystkich pozdrowionka!