Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny macie jakiś sposób na pozycję do leżenia - siedzenia - tak by nic nie bolało?? właśnie boli mnie podbrzusze, spojenie łonowe... i nie mogę znaleźć miejsca...
Ika_s to przerażające że w Warszawie takie warunki panują. W szpitalu w którym rodziłam miałam naprawdę super. Mimo że w ten sam dzień urodziło się tam 12 dzieci to tam nie ma czegoś takiego jak blok rodzinny i ogólny. Mąż może być przy porodzie kiedy tylko zechce. Mieliśmy osobną bardzo ładną salkę do porodu a właściwie nawet dwie salki. Lekarz co jakiś czas przychodził, pytał czy wszystko OK. Zaproponowali mi kąpiel pod prysznicem, naprawdę miło wspominam ten poród I nic a nic za niego nie zapłaciłam I mimo że urodzić trzeba to przez pryzmat dwóch porodów i tego jak się po nich czułam mogę powiedzieć że jednak to jak wyglądał poród ma bardzo duże znaczenie dla psychiki a co za tym idzie za fizycznym dochodzeniem do siebie. Za pierwszym razem poród był dla mnie jak koszmar a kolejne dni po porodzie wolałabym wymazać z pamięci. Przez to też rana nie goiła się i upłynął dłuższy okres czasu zanim poczułam więź z Wiktorem. Tym razem jest inaczej. Miło wspominam poród, w domu jestem spokojniejsza, wszystko się pięknie goi a Olka uwielbiam od początku
Mysza mi na bole plecow i bioder pomogla ciepla kompiel i lezenie z poduszka miedzy udami wiem jak to jest jak nie mozna sobie znalezc miejsca...
A ja dzis po wielkim sprztanku i zakupach w koncu sobie posiedze choc juz zaczyna mi ise nudzic....
M wrocil z pracy i pewnei zarz jak to zwykle bywa zasiadzie przed komputerem Zeby mu sie tak chcialo zrobic cos o co go prosze a nie ta ciagla gra grrrrr
Wczoraj z wielkim fochem pojechal ze mna do babci ina spacerek bo czywiscie co jest wazniejsze granie w te idiotyczne gierki grrrr przepraszam was kochane ale juz mam na niego normalnie maksa. Czemu moj M nie jest taki kochany jak wasz
Oj marudzisz Aniu vel przyszliRodzice - mój też ma swoje gry i dalej nie rozumie że mi się nudzi w domku ale jak przyjdzie Junior - to sie wszystko zmieni bo wtedy ja powiem że sobię pogram żeby odpocząć od naszego kochanego słoneczko a ty przewiń synka:->
Choć najbardziej bym wyszła na takiego dobrego drinka z koleżankami do jakiegoś baru wiecie na takiego drinka słodkiego wysokoprocentowego pobrane z WWW - wp
Witam!
Mnie również ciągle było gorąco w ostatnich tyg ciąży. Każdego dnia przed spaniem dokładnie wietrzyłam pokój, kaloryfery też miałam zakręcone a i tak spałam prawie rozkryta.
Co do kikuta pępowiny to różnie to bywa, może odpaść nawet po 2 tyg. Piotrusiowi odpadł 3 dnia po urodzeniu - położne śmiały się, że jeszcze tego samego roku wrócę na porodówkę:-)(taki przesąd), a Jasiowi do dziś się trzyma.
Kropecka - fajnie, że u Ciebie już troszkę lepiej:-). Mój Piotruś z dnia na dzień coraz bardziej przyzwyczaja się do Jaśka. Powoli mijają mu napady złości i manifestowanie zazdrości. Gorzej, że dziś u Jaśka zauważyłam pierwsze objawy uczulenia na policzku.... Kupki są ok więc mam nadzieję, że może to wina kremu ochronnego na buzię, którym go wczoraj smarowałam...
Witam sie 2w1. Dzis mam nadal dobry humor choc juz nie taki fantastyczny jak przez ostatnie dwa dni. Strasznie nerwowa stalam sie ostatnio, dzis np. rzucilam pilotem od TV ~!!!!!!!!! Pogoda fantastyczna dzis- na spacerze bylam w cieplym sweterku i tak sobie pomyslalam,ze juz moglabym z dzidzia na spacerku byc a tu nic..... Noc przespalam w miare ok. A co do porodowek, to jeden z lepszych szpitali znajduje sie w Trzebnicy kolo wroclawia, wiec jesli ktoras z okolic to goraco polecam tam sie wybrac.
Magdalena27- a czy ty czasem nie masz syndromu "wicia gniazda"?? Paznokci do zadnej operacji nie mozna miec pomalowanych, bo lekarze obserwuja ich kolor- czy nie sinieja chyba. Kropecka- gratulacje dla Olka.Sprawdz chociaz czy rok jest ok to walkonie!!! Ika_S- juz dzis zycze Ci tego wymarzonego prezentu na urodzinki.
Przyszlirodzice- nie zlosc sie na meza- on tez ma ostatnie chwile wolnosci Mysza- z tymi drinami to juz przesadzilaszaraz mi jezyk do d. ucieknie