Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sana - przeoczyłaś ale zdarza się najlepszym :-)synek delfinek ma na imię Igor :-).
fajnie że wkleisz fotki bo coś ostatnio mało tych zdjęc u lutóweczek:-)
Ja wróciłam z 15 minutowego spacerku mój pęcherz na dłuższy nie pozwolił i w ogóle jak chodzę to wydaję mi się że mały mi zaraz wypadnie
paulineczka- ty to sie masz z tym M, chyba wszyscy faceci tak mają że jak chorują to jak by umierali.
I po wizycie
z Bartusiem ok ulga nie z tej ziemi teraz mały smacznie spi przy mamusi a mamusia klika jedna raczka
Kubus na dworku z bracmi w domku ciszau nas spadło troszke sniegu i dzieciaki maja zabawe;-)
dziewczyny jak wychodzą rozstępy to coś się najpierw dzieje (swędzi skóra,czy czuc jakieś napięcie). Możliwe jest żeby wyszedł rozstęp poziomy a nie pionowy bo zaraz zwariuję nie wiem czy to odciśnięte od spodni czy wyskoczył tak sobie z minuty na minutę
Magda- u mnie tez pojawily sie z minuty na minuta;/ najpierw czulam jak mala sie straznie rozpycha skora czaczela mnie swedziec i potem strasznie ciagnac i bolec;/
i teraz mam straszne sine rozstepy a przez cala ciaze smarowalam sie olejkami i kremami i co i tak przyszla pora i mam rozstepy
nie martw sie madziu ja tez okupuje kompa bo maaz chory lezy w lozku i tearz ja soebie pogram a on niech zopbaczy jak to fajnei jest samemu;p chcoiaz i tak jetsm dla noiego zadobra bo skacze caly czas kolo niego a on przez cala ciaze ani dnia nie byl taki opiekunczy jak ja dzis
melduję się (już nie 2 w 1 ;-)). Dzień podobny do poprzednich. Wiktor płacze a Olek śpi Ja już gorączki nie mam i czuję się całkiem dobrze. Tylko nie mam co pisać bo nic ciekawego się nie dzieje u mnie. Kończy się tydzień, kończy się urlop Maćka i jest mi z tym źle :-(
dziewczyny które urodziłyście a których nie ma na liście. Prześlijcie mi zdjęcia i dane dzieciaczków proszę!
Witam 2 w 1 :-). Dziś na krótko przynajmniej na razie bo mam doła i to strasznego. NIc mi się nie chce brzuc od wczoraj boli jak na @ ale nic więcej się nie dzieje. :-(Doszliśmy z M do wnisku że musimy przyzwyczajać się do myśli ze nie urodzę wogóle!!!!. I już całe życie będę chodziła z brzucem po pas.