reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Agawa trzym się, mam nadzieję, że już szybciutko pójdzie:)
A Was prosze o kciuki, bo jutro rano stawiamy się w szpitalu i tam podejmą decyzję. Trochę się boję. Napiszę jak coś będę wiedzieć.
Pozdrawiam Was Wszystkie!:)

Cos to cisza straszna dzis na forum:baffled: My sie witamy strasznie pobudzeni.:-p

Kropecka-
super ze sie wysypiasz, jeszcze kilka dni o moze stanie sie to norma?? Ja dzis tylko raz wstawalam na siusiu, az w szoku bylam:-D
Agawa1- no to chyba sie ruszylo. Czekam na wiesci :tak:
Gosia78- brzuszkow juz chyba nie robisz, prawda??? Bo ta krew to moze od tego, ale jesli nie to faktycznie do gina jedz, no i napisz co stwierdzil
Mysza- biedna, jeszcze z zeborami walczyc tydzien orzed porodem:zawstydzona/y:
Mysza, Magdalena27- no jak to natchnienia nie macie??to napiszcie chociaz co na obiad robilyscie:-p
Najka- trzymam kciuki wiec:tak:;-)

No i najwazniejsza sprawa. Jestem po badaniach. Wg usg groszek wazy dzis 4100:tak:, wiec rozmawialam z lekarzem na ten temat (tutaj lekarza widzi sie tylko raz- przy porodzie normalnie), no i zbadal mnie ginekologicznie:szok::szok::szok::szok: (to tez nie jest tu norma) <pierwszy raz zreszta odkad jestem w ciazy> nie wiem co on robil, ale strasznie długo mi "tam" grzebał i nakładał jakiś żel na rękawiczke:confused::confused::errr: Aż do tej pory mnie boli krocze:confused:Aha a lekarz to chyba pakistanczyk jakiś :growl::errr::evil: (ja to jestem szczęściara:-p). No i poinfirmowano mnie, ze............... .........................................................................................................................
mam przyjsc do szpitala 26 o godz. 14;00 w nocy zaczne rodzic i urodze 27.02:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::happy2::errr::-D:-D:-p:-p:laugh2::laugh2::shocked2::shocked2::shocked2::cool2::angry::-D;-)- takie wlasnie mam uczucia:-p wiec chyba beda wywolywac, bo nic nie mowili o cesarce

agawa trzymam kciuki oby poszło w miare szybko

najka za Ciebie tez trzymam kciuki mocno :tak:

jutro jak bedzie pogoda w miare planuje wyjsc z domu i odswiezyc umysł:-D:-D:-Di dotlenic sie

pozdrawiam Was mocno

witam wszystkich po dłuższej przerwie,
trochę mam z Małą Hanią urwanie głowy,
cały czas jest głodna, najlepiej żebym się koło niej położyła i tak cały dzień spędziła z cycem przyjej ustach,
najgorsze że czasem woła cycka, a pijąc grymasi i się denerwuje, tak jakby jej leciało za mało,
miałam wczoraj kryzys, chciałam jej dać sztuczne mleko, by się wyspać ale się powstrzymałam,
przybrała na wadzew ciagu 10 dni prawie 500 dag, więc coś jej musi chyba lecieć do tej buzi,
kupki robi jak trzeba,
ja próbuje wszystkiego- hektolitry wody, bawarki, herbatki na laktację hippa- podobno to wszystko pic na wodę, no ale nei zaszkodzi,
nie wiem co jeszcze mogę zrobić
może któaś z was poradzi???

paulineczka-szczerze powiem ze nie chcialabym znac daty porodu:) ale nic sie nie matrw...dasz rade...trzymam kciuki!!
Ania31- tez mam plan jutro z Julka wyjsc, ale u mnie caly czas pada:wściekła/y:

Najka, Agawa- trzymam kciuki!!

przyszlirodzice- lepiej zapytaj lekarza co mozesz brac, ja wzielam cos podobnego do gripexu i myslalam ze polozna mnie zje jak sie dowiiedziala...ale malej nic nie jest na szczescie....

ohhh.... powiem ze nie mam za bardzo ochoty siedziec na kompie ale wieczorkiem cos poczytam jeszcze..... ej dziewczyny powiedzicie mi jak jest z seksem po porodzie?? ile trzeba najlepiej odczekac??
pozdrawiammm....trzymajcie sie

Kwiatuszek.pregnet-ja slyszalam o karmi, ale to chyba trzeba troche odczekac zanim da sie mleczko. Pozatym to moze malutka nie potrzebuje tyle melczka ile sie tobie wydaje, albo moze to zwykle przewrazliwienie- skoro wszystko jest ok(przybieranie na wadze, kupki??) :confused:

ohhh.... powiem ze nie mam za bardzo ochoty siedziec na kompie ale wieczorkiem cos poczytam jeszcze..... ej dziewczyny powiedzicie mi jak jest z seksem po porodzie?? ile trzeba najlepiej odczekac??
pozdrawiammm....trzymajcie sie

hihi no madziulka to sie spieszysz:-D:-):-) ja sie obawiam czy wogole bede miala ochote na poczatku, a ty juz...........:-D 6 tygodni to jest chyba optymalnu okres. U jednych kobiet trwa krocej u innych dluzej gojenie sie ran itd., ale 6 tygodni to chyba to.
Ja jestem zadowolona, ze juz wyznaczono mi termin. Fajnie wiedziec, ze moge zaczac rodzic w kazdej chwili, ale dzidzie napewno bede juz miala w ciagu 8 dni. No i mam nadzieje, ze nie bede ostatnia z lutówek.:-):-D:-D:-D

reklama
Witam czuję się jak by przejechał po mnie pociąg:shocked2:. Mimo złego samopoczucia zrobiłam wszystko co było możliwe!!! Pogoda u mnie piękna ok 14 stopni (szok), umyłam okna wyszorowałam kafelki na balkonie posprzątałam mieszkanie tak że może przyjśc sanepid na kontrole i ugotowałam obiadek.

u mnie dzisiaj papryki nadziewane farszem z ryżu mięska mielonego i cebulki ( szybciutki obiadek)
wczoraj strasznie bolał mnie brzuch po wizycie u gin, dzisiaj przestał a mały wariuje jak by oszalał:szok::szok::szok: i tak było cała noc, jutro znowu wizyta:wściekła/y::angry::-(

Kwiatuszek.pregnet ja na ten temat nie mam na razie zielonego pojęcia ale mojej koleżance pomagało chodzenie bez biustonosza przez pół godziny przed karmieniem:confused::confused:

A ja właśnie bez opamiętania wypiłam litr coli tak bardzo mi się chciała jej że nic nie było wstanie mnie powstrzymac:-)
Teraz piszę list do mojego M (który zostawię mu jak będę jechac do szpitala) Zawiera wszystko to co ma zrobic na mój powrót do domku :)) dokładnie opisane (np że umywalka ma by umyta cała a nie tylko z wierzchu :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry