Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My sie witamy strasznie pobudzeni.

;-)
, wiec rozmawialam z lekarzem na ten temat (tutaj lekarza widzi sie tylko raz- przy porodzie normalnie), no i zbadal mnie ginekologicznie

(to tez nie jest tu norma) <pierwszy raz zreszta odkad jestem w ciazy> nie wiem co on robil, ale strasznie długo mi "tam" grzebał i nakładał jakiś żel na rękawiczke

Aż do tej pory mnie boli krocze
Aha a lekarz to chyba pakistanczyk jakiś 

(ja to jestem szczęściara
). No i poinfirmowano mnie, ze............... .........................................................................................................................

;-)- takie wlasnie mam uczucia
wiec chyba beda wywolywac, bo nic nie mowili o cesarce

ohhh.... powiem ze nie mam za bardzo ochoty siedziec na kompie ale wieczorkiem cos poczytam jeszcze..... ej dziewczyny powiedzicie mi jak jest z seksem po porodzie?? ile trzeba najlepiej odczekac??
pozdrawiammm....trzymajcie sie
:-):-) ja sie obawiam czy wogole bede miala ochote na poczatku, a ty juz...........
6 tygodni to jest chyba optymalnu okres. U jednych kobiet trwa krocej u innych dluzej gojenie sie ran itd., ale 6 tygodni to chyba to. 

. Mimo złego samopoczucia zrobiłam wszystko co było możliwe!!! Pogoda u mnie piękna ok 14 stopni (szok), umyłam okna wyszorowałam kafelki na balkonie posprzątałam mieszkanie tak że może przyjśc sanepid na kontrole i ugotowałam obiadek.

i tak było cała noc, jutro znowu wizyta
:-(