reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kropecka:-) NIe denerwuj mnie i reszty mam :-D co my poradzimy że naszym dzieciom się nie spieszy do nas:-D i wolą leniwie spędzać czas:-D

Dawno ladna.ex.panna, aggy i kto jeszcze nie dawał znaku ??

Może one poprawiły nasz licznik rozdwojonych :-)

reklama
Witam
sana gratulacje!!!!!

fajnie wejsc i dowiedziec sie ze nowa dzidzia na swiecie:tak::tak::tak:

dawna cloe u mnie spoko mały je spi i je i spi a najlepiej przy otwartym oknie u mnie jest problem bo ulewa ale przybiera nawadze w ciagu 9 dni przybrał 770 gr czyli nie cały kg zrobil sie baaardzo okragły:-D:-D:-D:-D:-Dale i tak jest innny jak Kubus bo jego musiałam wybudzac do jedzenia a Bartek sciagnie z dwóch cycków odbije mu sie i dopiero idzie spac i tak co 2 godz. w dzien w nocy lepiej bo przerwy dłuzsze co 3,czasami 3 i pół
probowałabym sie przemeczyc i dostawiac mała czesciej bo mozesz stracic pokarm albo mała przyzwyczai sie do butelki jak zaczniesz dokarmiac
u mnie Kuba tez stracił wyrozumiałosc krzyczy jak mam małego ale staram ie mu tłumaczyc i kiedy Bartek spi poswiecam czas dla niego czasami jest tak ze nie mam czasu isc do toalety :baffled:
dzis nie wiem co na obiad:confused::confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Hej
A ja dziś się weranduje :-D wziełam książkę i poszłam na balkon - dziewczyny nawet nie wiedziałam że jest tak fajnie ciepło :-) puściłam sobie U2 :-D i na spokojnie czytam nawet fajną książkę - jak nie zapomnę napiszę później jej tytuł:-) Coś Pattersona o krzyżowcach:-D

Pozdrawiam :-D

Ula w świetnym humorze :-D

No i jestem po wizycie.
Dzisiaj lepiej niż w poniedziałek:-), jest postęp nie za wielki ale zawsze coś :-)szyjka sie troszkę skróciła i rozwarcie prawie na 2 cm. Gin. zrobiła mi delikatny i króciótki masaż:szok: nie było to za miłe uczucie ale powiedziała że stara się pomóc więc nie było mojego sprzeciwu:-) teraz jadę w piątek i mówi to może ostatnie spotkanie:tak::-) przed porodem i powinnam urodzic na początku przyszłego tygodnia ( mam nadzieję)

Zaliczę teraz mega długi spacerek bo u mnie 14 stopni na plusiku i ani jednej chmurki :-):-)

Hej Info od Najki :-) pojawiło się rozwarcie - po bolesnych skurczach - ale jak wiemy ona ma cesarkę - więc pewnie do końca dnia dostaniemy info że już mam maleństwo obok siebie :-)

no to sie dziewczyny nam męczą:tak:trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie

a my mielismy isc na dworek ale u nas pogoda dzis nie bardzo i siedze w domku:no:

moze po obiadku:confused:wyjdziemy na troszke

:-):-):-)

ulenka a ty jak widze 5 dni po terminie.Kiedy masz sie zglosic do szpitala?????jESTEM CIEKAWA BO MI W PIATEK MIJA TERMIN.

myszaaa milego relaksu na balkonie.

U mnie tez wyszlo sloneczko ale troche zimno jeszcze.

reklama
Witam sie nadal 2 w 1
A wiec po dziejszej wizycie dowiedzilaam sie ze brzuszekz aczla sie obnizac wow ale mi odkruycie sma ajuz do tego doszlam i oczywiscie bez badania ale lekarz stwierdzilz emam sie pokazac w poniedzialek a moze juz nie bedzie to kinieczne.

Jakos dzienie sie czuje wczoraj mialam zoladek bez dna, a co najlepsze myslaam ze jak wejde na wage to bedzie ze 2 koilo wieicje a jest o pol mniej szok normalnie
i dzis tak..... pojawilo sie klucie w dole brzucha jak mala raczy mnie kopniakaami to wtym czaie glowka chyba sie wscixska do kanalu. Oprocz tego coz nie mam na nic sily nawet nogi podniesc mysliscie ze to juz niedlugo?

Ogromne gratulacje dla SANY ktora tak dlyugo czekala na swoja malutka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry