Odpoczywam , do basenu weszłam ale tylko troszkę się pochlapałam i poleżałam na fotelu dmuchanym, słoneczko grzeje potwornie i nie mogłam wytrzymać oglądania z daleka jak moi mężczyźni pływają a ja w salonie z nosem przy szybie.
kropecka- to straszne ,że lekarze strajkują kosztem najbardziej bezbronnych pacjentów jakimi są nienarodzone jeszcze dzieci.
dawna cloe- szkoda ,że nie mogłaś zobaczyć maleństwa:-(, popytaj znajomych ktoś na pewno poleci ci dobrego lekarza który przyjmuje prywatnie. Co do lutowych strajków wszystko jest prawdopodobne, wybrałam ordynatora na mojego lekarza prowadzącego po to żeby w razie takich wypadków mieć większą możliwość rodzenia w szpitalu w którym on pracuje. A szpital ma bardzo dobrą opinię, mają wanne do rodzenia w wodzie, nie nacinają prawie nigdy krocza itp.
Najka-Przeżycia okropne:-(mam nadzieję że torbiel się wchłonie,.Nie mam skłonności do infekcji więc mam nadzieję ,że już w weekend konkretnie popływam, dzisiaj tylko troche się popluskałam. Dobrze że mdłości masz mniejsze:-)
ika_s- Odpoczywam, lekarz chciał mi dać zwolnienie z pracy ale nie wiem jak to się ma do prowadzenia własnej firmy, w pracy zastąpią mnie ludzie i tak nie jest ona wymagająca jedynie ostatni tydzień był ciężki. Mnie brzuszek nie boli, dobrze że u Ciebie też jest lepiej, no i hrmonki masz w normie

.
Muszę zapytać księgowej czy z tytułu zwolnienia lekarskiego nie będe musiała opłacać sama w tym czasie ZUSu lub innych świadczeń czy nie ma ono zastosowania przy własnej działalności.