reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
:-):-):-) HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyszlirodzice to moze byc ten czop, z tego co pamietam to przezroczysty i gesty. Jak beda pasemka krwi to juz niedlugo urodzisz.:tak:Ja tez wypatruje i nic , tylko uplawy ale raczej nie przezroczyste.:baffled:

Sana witaj , no i zdrowka dla ciebie i dzidzi!!!!!

Ja dzisiaj na obiadek do mamy sie wybieram, jestem zadowolona ze nie musze gotowac , bo juz nie mam do tego glowy.:-)

Teraz uciekam ,na wieczor jeszcze wpadne , wiec piszcie duzoooooooo.:happy2:

Dziewczyny nierozdwojone mamy jeszcze parę dni do końca lutego:-D a tu cisza:-D coś naszym dzieciaczkom sie nie spieszy :-D hihihihi mam nadzieje że nie przeciągniemy tego wszystkiego do połowy marca:-D mi sie juz nuuuuudzi:-D i moglabym ponarzekać na malca że nie daje mi spać:-D

I ciekawe które z naszych dzieci zrobi nam niespodziankę i 29 się urodzi :-D

Mysza cos mi sie zdaje ze moja mala jednak sobie upatrzyla termin na 29 choc mama nie jest z niego zadowlona bo jakos sie jej do mnie nie spieszy..a jak u ciebie z jakimis oznakami porodu cos sie ruszylo?

To kto nam jeszcze zostal do ponazekania na nasze nienarodzone maluszki??

Mysza, ja Paulineczka, magda, ika i kto jeszcze bo jzu sie pogubilam

ulenka507 - 15 luty - nie dała znaku od czwartku
MAGDALENA 27 - 18 luty - jeszcze smsa nie przysłała
lileczka - 22 luty
Ika_s - 24 luty
przyszlirodzice - 25 luty
aggy - 25 luty
Paulineczka_ - 26 luty
Myyszaaa - 27 luty

Ale spoko na marcówkach już zaczęły:-D

Ale tak to jest jak się ma termin na koniec miesiąca - zawsze sie coś może przesunąć :-)
Po dzisiejszej wyspanej nocy nic mnie nie rusza:-) no może oprócz dziecka które się wyciąga przeciąga:-D

Ja ja :-D choć mój mąż może się wkurzyć :-D bo już teraz chciałby żeby żona mu nie marudziła:-D

Ale przed chwilą musiałam babcię uspokojać - może moje dziecko wygoni się samo z brzuszka:-D A moja biedna babcia - całą noc się martwiła że coś ze mną jest nie tak... może ona coś wie :-D

reklama
moze babcia ma jakies przeczucie wiesz stare dobre sprawdzone sposoby i ta intuicja...
A co do marudzenie to u nas w domu od tego jest M:angry: chodzi calymi dniami i burczy soebie cos pod nosem :angry: i nie denerwuj sie tu takim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry