Witam dziewczynki
Taka śliczna pogoda że aż sie wierzyć nie chce że moze być inna i aż strach zarazem.
Paulineczka, Ania_ajra - dzień udany - sprzatanie pełną parą ale zostało jeszcze tyle ze szkoda słów. Paulineczka - jesteśmy przed tynkami te hjak dobrze pójdzie od 5tego maja przez 3 tygodnie a następnie od razu instalacje co i wodne a na końcu wylewki. POtem schhnięcie i moze jakiś płotek :-) Zobaczymy :-)
oliwka11 witaj kobieto - śliczne dzieci !!! MAm nadzieję ze zagościsz u nas na dłużej !!!!
My bedziemy chhrzcić w lipcu jak teściowa z uk przyjedzie - moja siostra z rodzinką też będzie wtedy w polsce :-)
Ania_ajramam nadziehję że chrzciny się udały i Michaś był grzeczny :-)
Taka śliczna pogoda że aż sie wierzyć nie chce że moze być inna i aż strach zarazem.
Paulineczka, Ania_ajra - dzień udany - sprzatanie pełną parą ale zostało jeszcze tyle ze szkoda słów. Paulineczka - jesteśmy przed tynkami te hjak dobrze pójdzie od 5tego maja przez 3 tygodnie a następnie od razu instalacje co i wodne a na końcu wylewki. POtem schhnięcie i moze jakiś płotek :-) Zobaczymy :-)
oliwka11 witaj kobieto - śliczne dzieci !!! MAm nadzieję ze zagościsz u nas na dłużej !!!!

My bedziemy chhrzcić w lipcu jak teściowa z uk przyjedzie - moja siostra z rodzinką też będzie wtedy w polsce :-)
Ania_ajramam nadziehję że chrzciny się udały i Michaś był grzeczny :-)
ale na szczescie juz do innego ginekologa zobaczymy czy ta pani jest dobra i co powie: mam nadzieje ze wszytko w pozadku bedzie. Przyokazji poprosze ja o zmiane tabletek na jekies tansze bo i tak juuz nie karmie a wy jakie bierzecie? Oprocz tego Novinette??
Michałek ma swojego Anioła Stróża, a rodzina była zadowolona z przyjęcia. Także wszystko bardzo pozytywnie.
Dyrektorka już się doczekać nie może, koleżanki z resztą też.:-)
Płakać nie płakał, ale był "trochę" marudny. Dopiero po wszystkim, ok 15min przed końcem zasnął i to już na dobre. Także spokojnie było na obiedzie.
Ta myśl kradnie mi sen z powiek. Chyba oszaleję...

Mam nadzieję, że zeszła!
Rzeczywiście mały klocek z Twojego Mikołajka... będzie co dźwigać!