anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Dokładnie rok temu byliśmy w Zakopanym, pogoda była wspaniała. Stamtąd też przywieźliśmy ze sobą Michasia.

Dzisiaj rano dostałam @, także nie za bardzo się czuję...
oliwka_11 - taki wózek bliźniaczy zapewne ułatwił by Tobie spacery.
Oliwka zapewne nie pochodzi za długo, jest jeszcze malutka na długie spacery.
kropecka - co za noc...
ladna.ex.panna - zakopianka bez korków... hmm... to chyba niemożliwe...
Rekinasia - szkoda, że mój Michaś tak nie zasypia...
U niego ostatnio musi być cały rytuał i spanie w łóżeczku. Słodki ten Twój synek!
skaba1 - i jak było w pracy?
agawa1 - odnośnie zdjęć, to na naszej-klasie jest nowe.
Pozdrawiam!

Dokładnie rok temu byliśmy w Zakopanym, pogoda była wspaniała. Stamtąd też przywieźliśmy ze sobą Michasia.

Dzisiaj rano dostałam @, także nie za bardzo się czuję...

oliwka_11 - taki wózek bliźniaczy zapewne ułatwił by Tobie spacery.
Oliwka zapewne nie pochodzi za długo, jest jeszcze malutka na długie spacery.kropecka - co za noc...

ladna.ex.panna - zakopianka bez korków... hmm... to chyba niemożliwe...

Rekinasia - szkoda, że mój Michaś tak nie zasypia...
U niego ostatnio musi być cały rytuał i spanie w łóżeczku. Słodki ten Twój synek!
skaba1 - i jak było w pracy?

agawa1 - odnośnie zdjęć, to na naszej-klasie jest nowe.

Pozdrawiam!

Lekarz powiedział, że płucka nie są czyste, ale nie jest to zapalenie. Dał nam antybiotyk na to. Kurcze taka jestem zła, że nawet nie wiecie. Do tej pory, mimo tej Irl pogody udało nam sie uchronić i nawet katarku nie miał A teraz to...
:-( Stwierdzam, że w tej ****..j Ambasadzie są nienormalni, bo po co każą przyjeżdzać z dzieckiem skoro nikt go nawet nie ogląda!!!! I do tego ta temperatura!!!! Dobrze, że chociaż po odbiór (za 2 tyg.) mogę jechać już bez niego!
Ale jestem zła, mówie wam!
...wg Instytutu Matki i Dziecka od 6 miesiąca w przypadku karmienia piersią, inne strony sugerują po 4. Jeszcze inaczej w przypadku dzieci z ryzykiem wystąpienia alergii. Nasz lekarz, jak pisałam, po 3 soczki, nie wiem czemu tak wcześnie, pamiętam, że inny lekarz w przypadku Piotrusia też sugerował podawać soczki po 3...Wtedy się nie posłuchałam a teraz sama nie wiem, myślę, że odrobinę soku z marchewki spróbuję podać