Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oczywiscie nie oby sie bez płaczu ale cudowny wynalazek cycus załagodził szybko sprawe
no cóż wiedziałam ze okruszkiem nie jest ale chyba po niej tego tak nie widac
i nie po to tyle lat sie kształciłam, robiłam kursy, certyfikaty itd.itp. zeby teraz wypasc z obiegu:-(dzisiejsza wizyta w pracy całkowicie przekonała mnie ze dobrze robie

zresztą Oliwka mi nie pozwala
toż to prawdziwy koszmar

Nalatałam się znów jak wariat po mieście. Byłam u mnie w pracy, spotkałam moja menadżerkę krowę jedną- oj jak jej się moje dziecko podobało- żeby mi tylko nie zauroczyła
Miałam iść dziś do personalnej, ale pójde po urlopie...w sprawie takowej, że chcę pracować tylko 3 dni w tyg. i to od pon, do środy
Ona jest super babka, ttylko boję się co powie na to główny menadżer
To co chcę nie mieści się wogóle w moim kontrakcie i obawiam się, że się nie zgodzą....a właściwie to sie nie obawiam- najwyżej znajde inna prace i już!Szkoda by mi trochę było, bo zaraz (we wrześniu) miną 2 latka odkąd tam pracuje i znów bym dostała podwyżkę!
Mam nadzieję, że się jednak jakos dogadam. Piorę właśnie ostatnie rzeczy Michasia, które mam zamiar wziąć do Pl i musze czekać aż sie skończy, żeby jeszcze dziś wywiesić.A tak mi się nie chce...