Witam mamy i fasolki,
Ja kremu jeszcze nie używam co prawda to już ponad 14 tydzień:-) ale nie mam brzuszka:-(. Wczoraj chciałam kupić, ale mnie mąż odwiódł od pomysłu. Może jeszcze poczekam i na razie kupię oliwkę.
Wczoraj też zrobiłam numer

. Mój mężulek wrócił wcześniej z pracy i zobaczył jak sie z czymś szarpię. tak na mnie nakrzyczał

, potem w ogóle sie do mnie nie odzywał. Powiedział, że nie chce nawet myśleć co ja robię jak jego nie ma w domu.
Po prostu nie pomyślałam,:-

-( Jeszcze mi nic nie widać i w ogóle nie przytyłam, dobrze sie czuję i czasami zapominam , że jestem w ciąży. Ale mam takie wyrzuty sumienia, bo tyle przeszliśmy żeby dzidzia zamieszkała w moim brzuszku, że jak sobie pomyślałam o konsekwencjach to mi sie płakać zachciało

Wczoraj też zrobiłam numer

. Mój mężulek wrócił wcześniej z pracy i zobaczył jak sie z czymś szarpię. tak na mnie nakrzyczał

, potem w ogóle sie do mnie nie odzywał. Powiedział, że nie chce nawet myśleć co ja robię jak jego nie ma w domu.
Po prostu nie pomyślałam,:-

-( Jeszcze mi nic nie widać i w ogóle nie przytyłam, dobrze sie czuję i czasami zapominam , że jestem w ciąży. Ale mam takie wyrzuty sumienia, bo tyle przeszliśmy żeby dzidzia zamieszkała w moim brzuszku, że jak sobie pomyślałam o konsekwencjach to mi sie płakać zachciało

Dziewczęta dziękuje za miła przyjęcie

Cloe ja folik łykałam do 12 tc a teraz feminatal N, on ma dzienne
zapotrzebowanie na kwas foliowy razy 400%. Podobno dobry ale zapisał mi to gin.