Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Witam,
Ponieważ narazie wszystko u nas dobrze- zdecydowaliśmy z mężem, że troszkę wyjedziemy odpocząć. Najpierw tylko do rodziców, potem może gdzieś jeszcze jak by było wszystko dobrze. Tak więc od jutra, aż do 10 sierpnia - nie będę miała możliwości wejścia na bb. No chba, żeby coś się działo, to wtedy wrócimy. Potem będę nadrabiać zaległości. Tzrymajcie kciuki, żeby było z nami już tylko dobrze.
Zdjęcie mojej Krusi na odpowiednim wątku.
Pozdrawiam cieplutko, buziaczki
Ponieważ narazie wszystko u nas dobrze- zdecydowaliśmy z mężem, że troszkę wyjedziemy odpocząć. Najpierw tylko do rodziców, potem może gdzieś jeszcze jak by było wszystko dobrze. Tak więc od jutra, aż do 10 sierpnia - nie będę miała możliwości wejścia na bb. No chba, żeby coś się działo, to wtedy wrócimy. Potem będę nadrabiać zaległości. Tzrymajcie kciuki, żeby było z nami już tylko dobrze.
Zdjęcie mojej Krusi na odpowiednim wątku.
Pozdrawiam cieplutko, buziaczki

... nic mi się nie chce.
Ale mam nadzieję, że niedługo to minie.
Trzymam kciuki! A kiedy egzamin praktyczny?
:-(Dostałam od lekarki skierowanie na badanka i jutro zamierzam pójśc, tylko nie wiem jak wytrzymam na czczo:-)!!!

( ja myslałam że to standard) i orkiestra robiła zadługie przerwy między kawałkami. Julcia bawiła się ładanie choć nie dała sie rozbawić jak za starych dobrych czasów ;-) no fasolka w brzuszku zabierała troche energii ale imprezę zaliczam do udaneych Zdjęć nie wklejam bo znów mj antytalent daje o sobue znać
ale podaję linka gdzie można zdjęcia zobaczyć