reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

to prawda, wiecej dzieci rodzi sie po terminie niz przed. pamietam ze najgorsze bylo to czekanie. chcialam juz urodzic jak najszybciej, dni sie dluzyly i w ogole. urodzilam tylko 2 dni po terminie, ale bylam strasznie niecierpliwa. tym razem pewnie bedzie inaczej, wiem juz jak to jest miec noworodka w domu i duuzo latwiej jest jak siedzi w brzuchu :)

reklama
Cześć dziewczyny Zaraz też się z wami żegnam bo zmęczona jestem nieziemskao. Opowiadanie fajne ale musze napisać że takowy szok można przeżyć. Kuzynka mojego męża miała urodzić chłopaka trzy razy na USG wychodziły jaja jak berety a tu dziewczynka. Mówiła że przez jakiś czas miała wrażenie ze cudze dziecko trzyma na rękach :baffled:
Anna Ajra może my we dwie styczniówkami będziemy na forum dal lotówek:tak: No chyba dziewczyny nas stąd nie wyeliminują, co nie?;-)
Mnie właściwie wszystko jedno kiedy dzidzia przyjdzie na świat grunt żeby był to dla niej najbardziej optymalny czas:tak:

anna_ajra chlopak czy dziewczynka i tak bedzie kochane
na sprzecie tez sie nie znam tak tylko napisałam
Mojemu kuzynowi tzn jego zonie tez mowili ze syn jak urodziła sie córka wogóle jej nie chcieli i do dzis mieszka z babcia na weekendy jeździ do domu w domku ma braciszka ukochanego przez rodziców jak ja urodziłam bliźniaki chcieli sie zamienic bo powiedzieli ty masz dwóch to mozesz sie zamienic i bedziesz miała parke.....
Ja do płci sie nie nastawiam mocno na usg urodze to zobacze i tak kocham najwazniejsze zdrowie przeciez dzidzi
pozdrawiam

Hej
Dla mnie to nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka aktualnie mam nadzieje że zdrowe będzie :-)

Cloe i Ania_ajra - wy to już lutówki jesteście:-D i kiedy by się małe nie urodziły lutówkami zostaniecie:-D

Hej

Ja już po wizycie. Co USG to moja ciąża jest młodsza:-D

Lekarka stwierdziła że skoro nie mam mdłości a jedynie spać mi sie chce to wszystko jest super...

A termin porodu 27.02 :-D imieniny mojego męża :-D

A tak wogóle to zapomniałam zdjęcia zabrać - ale uwierzcie maluch skakał i pływal sobie, choć nie podobało sie jak mama się śmieje - przestawał pływać :-D

Myszaaa to super! Ja liczę na ten przepiękny widok w poniedziałek!
Anna aira mam pytanko, czy to usg genetyczne jest przez brzuch, czy dopochwowe? Zaczynam sie zastanawiać nad tym, bo to chyba trzeba między 10, a 13 tygodniem?
Dobrej nocy Lutóweczki!

Najka - niewiele pomyliłaś się z usg genetycznym:-): wykonuje się je między 11 a 14 tygodniem ciąży. Ja mam planowane na środę, czyli będę w 11 tygodniu i 4 dniu ciąży. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo zaczynam się niepokoic.:-(

Maritka dzięki za odpowiedź. To trzymam kciuki za środowe usg. To jednak stres, ja też przed zwykłą wizytą poniedziałkową zaczynam sie niepokoić. Ale wierzmy, że będzie dobrze!:tak:
Dobrej nocki jeszcze raz!

reklama
Hej,
No to i ja napiszę, że u nas też po dzisiejszej wizycie wszystko dobrze. Wyniki badań wyszły w normach tylko leukocyty we krwi ponad, ale podobno tak ma być w ciąży i jest dobrze.

Mój Maluch ma już 3,3 cm i skończone 9 tygodni. Bije mu ślicznie serduszko. Tak bardzo się cieszę i niestety nadal mam dużo odpoczywać. Ale jest tak, jak ma być.

Dobrej nocki wszystkim Mamciom i Fasolkom, buźki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry