reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziewczyny poprwiłam suwaczek pojawi się jutro i wyszło mi że ja styczniówka jestem:szok: No proszę tego to sie nie spodziewałam:eek::eek:
Ale co tam myślę jednak że dzidziuś będzie lutowy:tak: To taki duży człowieczek mi rośnie jak mama oczywyiście:happy2:
Uciekam bo naprwd enie mam czasu do wieczorka

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:
Ja mam 1,64m wzrostu.
agawa1 - ja też mam takie "dziwne" sny. W sumie miałam trzy takie. Po pierwszych dwóch ciężko było mi je zrozumieć i wręcz się bałam, nie mogłam przestać o nich myśleć. Dlatego też zrobiłam m.in. badania genetyczne. Ostatnio też miałam beznadziejny sen, ale już nie taki straszny, jak poprzednie. Dziwne... prawda?:eek:
Myyszaaa - daj znać, co z wynikami!;-)
cloe - no i super! Tak trzymaj!:-D Ja też mam termin na styczeń:baffled:, ale gorąco liczę na to, że będzie to luty! :-)
Za dobrze jest mi tu z Wami... tym bardziej, że od samego początku. Zdążyłam się do was przywiązać!
kiniusia - daj znać, co u Ciebie/Was!?:confused::confused::confused:

Pozdrawiam

no to bym sie kłóciła, bo ja niby tez mam 181 , ale w porywach 183 :-)
na szczescie mąż 195 wiec nie jest źle:-)
ciekawe jakiego wzrostu bedzie dzidzia, ale i tak wiadomo, ze średnia wzrostu podnosi sie co każde pokolenie...

Hej właśnie to która lutowa mama najwyższa będzie :-D
Ja mam 181 :-D

Wow, jakie wysokie mamy Mamy. To moje 176 cm przy 183 wypada blado.

Ja wizytę mam w piątek, a na badania idę jutro. Odbiorę je też w piątek i tym sposobem będę miała mniej czasu na dodatkowy stres z powodu ewentualnych wyników. Bardzo bym chciała już wiedzieć, co u Mojej Krusi. Ja na styczeń na pewno się nie załapię, bo wg USG jutro dopiero byłby około 9 tydzień. Różnie wychodziło, ale nawet 28 lutego lekarz podawał.Prawdopodobny jest też zatem marzec.

Mam jednak nadzieję, że to będzie luty. Sama jestem z lutego i już się przyzwyczaiłam do myśli, że przywitamy się na świecie w moje urodziny.

Pozdrowionka.

kropeckabije Cię o 1 cm :-) 158 cm ni mniej ni więcej.
grunt to nastawienie z tymi porodami. JA wiedziałam że Misiek wcześniej wyjdzie. Wiedziałam gdzieś tak od 7 miesiąca. Jak na razie nie mam przeczucia co do tego. Moja mama urodziła się 22 a teściowa 27 - wolałabym wcześniejszą datę niż 27 :-)

Ha kochane to wy wysokie jesteście a ja sądziłam że moje 183 bez obcasów to jako jedyne będzie górować nad resztą:eek: Ale to dobrze Jak razem z naszymi dzidziusiami zorganizujemy spotkanie w realu to będę mogła bez obaw założyć obcasy:-p:-D

reklama
Dzień dobry!
Ładny dzień sie zapowiada!
Anna aira jak wizyta?
Myszaaa mi lekarz załóżył kartę ciąży w 7 tygodniu. Nie martw sie wynikami, na pewno lekarz coś poradzi, może da witaminki?
Agawa moje sny nie zmieniły się zbytnio, zawsze pamiętałam ich sporo i bywały pokręcone!:-D
Widze, ze średnia wzrostu lutówek jest spora, ja z 169 pewnie gdzieś po środku.
Miłego dnia Wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry