Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bardzo się cieszę, że znowu zobaczę swoja fasolkę!:-) Trochę się denerwuję, ale już nie tak, jak na początku... Badania genetyczne bardzo mi pomogły.

Gdzie byliście?
Ale super! Fajnie, że widać koniec remontu/ocieplania domku. Jeszcze trochę i będziesz mogła się odprężyć 
Ja też w poniedziałek mam wizytę u ginka i usg. Wierzę, że i u Ciebie i u mnie będzie wszystko dobrze!:-)A torbielka wchłonie sie, nie ma wyjścia!
A my byliśmy w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą!:-)Fajne okolice i jest gdzie pochodzić.W piątek jadę odebrać badania, ciekawa jestem czy wszystko będzie dobrze, a w poniedziałek wizyta u ginekologa ,USG i wyniki cytologi ( zobaczymy czy torbiel nie jest czymś groźniejszym)
:-),

gin się śmieje że jak pójde do szpitala ( na co mu odpowiedziałam że nie mam najmniejszego zamiaru - no chhyba że w lutym rodzić) to znów będą nade mną skakać. Więc nie martwcie się o torbielki i inne dziwy wsio zniknie.
bo się teraz martwię że mam anemię bo mam hemoglobiny za mało i hematokrytu i MCV i MCh
i szukam co to może oznaczać

Z Julka pewnie była taka sama ale miło poatrzeć jak twój szkrab pływa tam i z powrotem
acha no i wg USG jestem 13tygodniu ciąży.
ale co tam tydzień w te tydzień we wte;-)
zmienię tylko suwaczek i uciekam do zobaczenia wieczorem