reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
A ja dziś patrzyłam gdzie u mnie w kawalerce sie łóżeczko zmieści :-) Mój M specjalnie wyniósł komputer do kuchni i okazało się że nasza szafka (taka kratownica) superancko przedziela pokój na dwie części :-) więc już wiem gdzie :-)

Pozdrawiam z przemeblowanego mieszkania Myyszaaa :-)

reklama
Witam panie bardzo serdecznie :-)
Wczoraj byłam u gina. Wszystko ok. Dzidziol ma ponad 2 cm, serduszko bije, przywitał się ze mną stojąc do góry nogami ( a raczej pływając). co do wyników to lekarz stwierdził że są idealne. :-) Zdjęcie kruszynki dam później bo zaraz mam korepetycje. Wogóle wczorajszy dzień mogę zaliczyć do baaaaardzo udanych. Na razie tyle papa. trzymajcie się:-)

kropecka, wiem wiem - na razie się zastanawiam gdzie wózek i ten cały związany z dzieciaczkiem stuff położę :-D mam nadzieje że się wszystko pomieści:-)
Agawa - suuuuuper że wyniki masz bdb :-)
Pozdrawiam Myyszaaa :-D

Cześć dziewczyny! :happy2:
Widzę, że już porządnie planujecie rozmieszczenie mebli... Ja jeszcze nie bardzo, może to i dlatego, że mamy trzy pokoje i już wiem, który będzie dla dzidziusia.
agawa1
- bardzo się dla Ciebie cieszę!:-D Czekamy zatem na fotkę!;-)
Buziaczki dziewczyny

Witajcie,

Agawa- super, że wzystko tak ładnie i chętnie popatrzę na nową fotkę Twojego Malca.

Ja podobnie jak anna_ajra mam trzy pokoje i jeden najmniejszy całkowicie pusty czeka na Malca. Mamy tam tylko biurko i komputer narazie. Ponieważ ja cały czas mam jakieś schizy i ciągle się boję nic jeszcze nie planuję dla niego. Ciągle mi się coś przyplątuje, ale w piątek wizyta.Mam nadzieję, że mnie trochę uspokoi.

Pozdrowionka

Te moje zastanawianie sie nad miejscem - to przez znajomych :-) którzy mi powtarzają, że się nie zmieścimy :-D
Ala ja w sumie zacznę tak na serio się tym martwić w grudniu :-D
Teraz czekam jutro na wyniki... Hej dziewczynki macie już założone karty ciąży? :-(

Lka_s trzymamy za cię kciuki - by wszystko dobrze bylo

Agawa1 - to kiedy możemy popodziwiać twoją fasolkę :tak: Bo już zaglądam i zaglądam na zdjęcia USG a tam ciszaaaa:D

Pozdrawiam Mamusie

ja tez mam pokoik, ktory czeka na dzidziusia :-)
ale i tak na początku planuje umieścic łóżeczko w naszej sypialni:-D
chyba większosc mamus tak robi, to o wiele bardziej praktyczne przynajmniej na początku...

Cześć dziewczyny. Jutro mam USG jeszcze rano zadzwonię czy przypadkiem i tam nie zamierzaja brać masowych urlopów:crazy:. Julka ma swój pokój w którym są jej rzeczy i łóżeczko w którym zasypia ale nie przesypia całej nocy. Łózeczko maleństwa zamierzam dać do sypialni żeby nie latać po całym domu w razie potrzeby, choć muszę przyznać że znajoma która od początku kładła dziecko w swoim pokoju teraz nie ma najmniejszych problemów żeby spało samo Dziewczynka jest w wieku Julki . .Ale jak pomyślę że z obolałymi czterema literami biegać po całym domu do płaczącego noworodka to :baffled:
Teraz w weekend idziemy na wesela Bardzo się cieszę licze tylko że samopoczucie mi dopisze . Licze też że wszystkie ciotki które mołyby już być babciami ale babciami nie są będą zachwycone miją córeczką na tyle by móc spokojnie się pobawić i nie być zestresowanym co takiego robi moje dziecko:-p:happy2:

reklama
Witam lutóweczki! Wróciłam z wyjazdu! Było fajnie, chociaż nie pochodziliśmy tak jak zwykle. Niestety, objawy dawały o sobie znać i szybko się męczyłam, a bardzo gorąco było. Ale i tak cieszę się, że wyjechaliśmy, oderwaliśmy trochę od miasta. Pozdrawiam Was serdecznie:-)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry