anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! 
Na szczęście nie miałam badania cukru z glukozą.
Teraz już wiem, że trzeba zabrać ze sobą cytrynę.
A wy dziewczyny nie zwracałyście po łyknięciu tej glukozy??
lowiczanka78 - badanie, które ja robiłam kosztowało 100zł. Ale pisałyśmy już wcześniej o tym i w każdym mieście jest inaczej. Musiała byś przejrzeć sobie poprzednie posty.
agawa1 - nie sądzę Aguś by był to nowotwór. Coś mi się wydaje, że nerwy Cię poniosły. Ale to chyba każda z nas ma już trochę stresa. Głowa do góry! Wszystko będzie dobrze!
Dostaniesz jakieś ziołowe leki i śladu nie będzie!
kropecka - chodzisz nadal do tego gin.? Może inny gin. by Tobie na to pytanie odpowiedział...?
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanej soboty
Buziaczki

Na szczęście nie miałam badania cukru z glukozą.
Teraz już wiem, że trzeba zabrać ze sobą cytrynę. A wy dziewczyny nie zwracałyście po łyknięciu tej glukozy??

lowiczanka78 - badanie, które ja robiłam kosztowało 100zł. Ale pisałyśmy już wcześniej o tym i w każdym mieście jest inaczej. Musiała byś przejrzeć sobie poprzednie posty.

agawa1 - nie sądzę Aguś by był to nowotwór. Coś mi się wydaje, że nerwy Cię poniosły. Ale to chyba każda z nas ma już trochę stresa. Głowa do góry! Wszystko będzie dobrze!
Dostaniesz jakieś ziołowe leki i śladu nie będzie! kropecka - chodzisz nadal do tego gin.? Może inny gin. by Tobie na to pytanie odpowiedział...?

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanej soboty

Buziaczki
A mój mąż miał mi odebrac wszystkie wyniki i zapomniał o TOXO i WR
Kiszka w poniedziałek musi je przynieść mam nadzieje że jeszcze będą i nie trzeba będzie powtarzać
. Mam nadzieję, że te ciągłe zmęczenie i senność w końcu minie! Czasami złoszczę się sama na siebie, że nic mi się nie chce
, a przecież nie ma dodatkowych obowiązków. Lenistwo do potęgi - nie rozpoznaje siebie. 
Z ulka to cała wyprawa