anna_ajra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Nawiązując do kąpieli maluszków... to nasz Michaś strasznie lubi chlapać...
Mąż już specjalnie nalewa mnie wody, ale i to nie pomaga. Zawsze po Michasia kąpieli muszę podłogę ścierać = myć.
Rozmawiałam z potencjalną nianią dla Michałka i... zgodziła się!
Ale się cieszę...
Michaś nie będzie musiał iść do żłobka!
Pani Maria jest po 60 i emerytowaną pielęgniarką, pracowała m.in. na oddziale dziecięcym. Dzieci pilnuje już od 5lat i do tej pory pilnowała 3 dzieci.
Zgodziła się na miesięczne wynagrodzenie 500zł + bilet miesięczny. Uważam, że to niewiele... a wy dziewczyny, jak myślicie?

Powoli zaczynamy się pakować. W poniedziałek jedziemy na wczasy!
Michaś w większości przesypia noc spokojnie. Budzi się tylko raz na karmienie ok.3 Tak na dobre to wstaje ok 7.

Nawiązując do kąpieli maluszków... to nasz Michaś strasznie lubi chlapać...
Mąż już specjalnie nalewa mnie wody, ale i to nie pomaga. Zawsze po Michasia kąpieli muszę podłogę ścierać = myć.
Rozmawiałam z potencjalną nianią dla Michałka i... zgodziła się!
Ale się cieszę...
Michaś nie będzie musiał iść do żłobka! Pani Maria jest po 60 i emerytowaną pielęgniarką, pracowała m.in. na oddziale dziecięcym. Dzieci pilnuje już od 5lat i do tej pory pilnowała 3 dzieci.
Zgodziła się na miesięczne wynagrodzenie 500zł + bilet miesięczny. Uważam, że to niewiele... a wy dziewczyny, jak myślicie?

Powoli zaczynamy się pakować. W poniedziałek jedziemy na wczasy!

Michaś w większości przesypia noc spokojnie. Budzi się tylko raz na karmienie ok.3 Tak na dobre to wstaje ok 7.

uff...
Jeśli chodzi o upały, to unikam ich jak się tylko da, czyli siedzimy w domu. Na szczęście przeszła u nas ostatnio burza i jest dużo lepiej.

Zgadzam się z Tobą w 100% - musimy to przetrwać i wspierać nasze maluszki!