Gosia 78
Mamy lutowe'08
Witam!
Moje chłopaki znów chore
, Piotruś od czwartku ma katar i kaszel a Jaś zakatarzony od wczoraj:-(. Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy...Oczywiście w piątek Piotruś nie poszedł do przedszkola z czego strasznie się cieszył no i jutro też jeszcze muszę go zostawić w domu. Mam nadzieję, że nie rozniesie mieszkania;-)
Kropecka - mam nadzieję, że nic Wam nie ukradziono, co za czasy
kreteczka- witaj!
Anna-ajra gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:-):-):-) Z moim przedszkolakiem same kłopoty... jeść nie chce, po nocach płacze i w ogóle strasznie przeżywa obowiązek chodzenia do przedszkola...
Oliwka - dużo zdrówka dla ślicznych maluszków:-)
kaskax25 - Jaś dostaje 5 kropelek cebionu multi
kluska - w takim razie mam nadzieję, że u nas też się poprawi nocne spanie po wycięciu górnych jedynek, oby to jak najszybciej nastąpiło
Patrysia - z tego co pamiętam to Ty masz młodą mamę, na pewno nie prędko pójdzie na emeryturę;-)
Cloe - nieciekawie wygląda to Twoje uczulenie
, uważaj na siebie, a może coś Cię ugryzło? U nas teraz znów jest plaga meszek, na które wiele osób ma alergię. Jak Julka, chodzi do przedszkola?
Muszę kończyć bo Jaś właśnie się obudził.
Pozdrawiam
Moje chłopaki znów chore
, Piotruś od czwartku ma katar i kaszel a Jaś zakatarzony od wczoraj:-(. Mam nadzieję, że tylko na tym się skończy...Oczywiście w piątek Piotruś nie poszedł do przedszkola z czego strasznie się cieszył no i jutro też jeszcze muszę go zostawić w domu. Mam nadzieję, że nie rozniesie mieszkania;-)Kropecka - mam nadzieję, że nic Wam nie ukradziono, co za czasy

kreteczka- witaj!
Anna-ajra gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:-):-):-) Z moim przedszkolakiem same kłopoty... jeść nie chce, po nocach płacze i w ogóle strasznie przeżywa obowiązek chodzenia do przedszkola...
Oliwka - dużo zdrówka dla ślicznych maluszków:-)
kaskax25 - Jaś dostaje 5 kropelek cebionu multi
kluska - w takim razie mam nadzieję, że u nas też się poprawi nocne spanie po wycięciu górnych jedynek, oby to jak najszybciej nastąpiło

Patrysia - z tego co pamiętam to Ty masz młodą mamę, na pewno nie prędko pójdzie na emeryturę;-)
Cloe - nieciekawie wygląda to Twoje uczulenie
, uważaj na siebie, a może coś Cię ugryzło? U nas teraz znów jest plaga meszek, na które wiele osób ma alergię. Jak Julka, chodzi do przedszkola?Muszę kończyć bo Jaś właśnie się obudził.
Pozdrawiam
wlasnie sie smieje ze mnie
no i zdrowka dla chlopakow no a Piotrus pewnie happy :-)
:-) Patrysia przy anemii wazne miesko ponoc dobre z krolika i czerwone mieso, poza tym pietruszka ale zielona. To uslyszalam od pediatry:-)
.
.
, niespałam za dobrze w nocy- moze to przez to, ogolnie czuje sie fatalnie.
chodziłam z Bartkiem i szukałam sobie grzybków. Gorzej było w domu ból pleców od nozenia Bartka i pełno grzybów do obierania