kaskax25
mama wspaniałej trójki
Jak zwykle pustki w weekend. Zlapalam chwile oddechu bo maly w koncu zasnal juz na dobre ale po poludniu wcale nie spal. Cos marudzi od wczoraj, mam nadzieje ze nie bedzie chory.
Kreteczka20 witam serdecznie. Tak sie dziewczyny zastanawiam nadszedl taki jesienno-zimowy okres moze by malemu kupic jakies witaminy. Mleczko juz mi sie skonczylo I Mati pije tylko te swoje kaszki. Je owoce ale czy to nie za malo?:-(A wy cos dajecie dzieciakom? anna-ajra gratulacje:-)
:-)Moze szykuje sie chrzesniak? Patrysia bedzie dobrze:-):-):-) kropecka przykro mi ludzie to barany chca sie dorabiac na cudzej krzywdzie
pozdrawiam i zycze wszystkim milego weekendu

Kreteczka20 witam serdecznie. Tak sie dziewczyny zastanawiam nadszedl taki jesienno-zimowy okres moze by malemu kupic jakies witaminy. Mleczko juz mi sie skonczylo I Mati pije tylko te swoje kaszki. Je owoce ale czy to nie za malo?:-(A wy cos dajecie dzieciakom? anna-ajra gratulacje:-)
:-)Moze szykuje sie chrzesniak? Patrysia bedzie dobrze:-):-):-) kropecka przykro mi ludzie to barany chca sie dorabiac na cudzej krzywdzie
pozdrawiam i zycze wszystkim milego weekendu

Mnie tez nie omineło ,mam zapalenie spojówki prawego oka!!!szału dostaje bo musze dziś zakupy porobić i jutro do urzędów jechać jak ja pojade z okiem spuchnietym i do tego z lecącą ropą!!!!!
Masakra wygladały jak nie moje w szpitalu przedtrzymali mnie sześć gozdin bo nawet zastrzyk ze sterydami nie pomagał
:-) i STO LAT
ale najpierw trzeba obecne dzieci odchować i odzyskać aktywność zawodową Siedzdenie w domu jest dobre do czasu tylko...
a nie martw sie Bartusiem ja mam znajoma ktora tez urodzila miesiac wczesniej i teraz ma 10 miesiecy a dopier zaczal tak stabilnie siedziec wiec bedzie dobrze