przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Oliwka sliczne te twoje dzieciaczki a jakie do siebie podobne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak bedziecie jechac na grzybki to udanego grzybobrania
aha wczoraj zauwazylam ze jestesmy w tym samym wieku 

:-);-)
mam nadzieje ze jak teraz bedziemy sie leczyc to juz ostatni raz
no tez sie ciesze ze do tego lekarza sie wybralam bo jestem juz o ciut spokojniejsza :-)

Ale to rzadkość niestety, przeważnie nocki okropne dalej.W dzień za to marudny okropnie.Może następny ząbek??
bo chciał spróbować
Patrysia mam nadzieje ze sie szybko wykurujesz mnie cos ciagle brzuch pobolewa ciekawe co u mnie znajdzie. oliwka-11 jak grzybki? Tez z mila checia bym sie wybrala ale nie mam z kim malego zostawic. Uwielbiam chodzic na grzyby moze w przyszlym roku. O kaszel tak bardzo sie nie martw Mati mial juz dwa razy zapalenie oskrzeli kaszel potrafi trzymac nawet trzy tygodnie, no chyba ze sie bardzo bedziesz martwic to idz z nim go przebadac za jakis czas. Ale napewno bedzie ok.

A Oliwce moze cosz antybiotykiem potrzebne do oczka w zeszlym roku tak moj Kuba na oczy chorowal dopiero az dostal krople z antybiotykiem to przeszlo. W kazdym razie powodzenia:-) U nas po staremu maly ani w zab niechce raczkowac. Na szczescie zdrowy i smacznie spi. Licytuje butki na allegro. Tanie fajne. Pozdrawiam wszystkich.