reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hej
oliwka11 to musi byc fajny widok jak ona w tej szafie siedzi moj tez tak siedzi wiec wiem jaki jest ubaw :-) no a maluszek niezle rozrabia wszedzie go pelno :-D jak bedziecie jechac na grzybki to udanego grzybobrania :happy: aha wczoraj zauwazylam ze jestesmy w tym samym wieku :-D:-D:-D:-D:-D

buzki

kobitki kochane gdzie Wy sie podziewacie :baffled::confused:
kropecka - ogladalam sobie Wasze zdjecia i normalnie nie moge sie napatrzec na Twoje dzieciaczki maja takie sliczne oczka ze hej :-):tak:
zaraz musze isc do apteki po moje leki poki maly spi choc popoludniu to spi mi po 2-3 godzinki wiec mam totalny luz :-D
do zobaczonka :happy:

Hej
Jestem :-) Od weekendu próbuje cosik skrobnąć ale mi nie idzie :-)

Patrysia - a jak anemia - bo ja byłam na etapie że wykryli - i co Ci kazali podawać ?? A i dobrze że sie zdecydowałaś do lekarza pójść - bo przynajmniej wiesz co i jak :-)

oliwka_11 - witaj po długiej przerwie :-)

Ania_ajra - dopiero twój niedawny suwaczek uzmysłowił mi że do świat 2 miesiace :-)

Uciekam Miki się wkurza że ciocie nic nie gadają :-)

Pozdrawiam :-D:-);-):tak:

myszko no tak anemie wykryli jak mial 3 miesiace i potem zaczelo sie leczenie same witaminy tabletki ... :dry: mam nadzieje ze jak teraz bedziemy sie leczyc to juz ostatni raz :tak: no tez sie ciesze ze do tego lekarza sie wybralam bo jestem juz o ciut spokojniejsza :-)
ja tez zmykam lece do apteki ... bo mi zamkna :-D

Dziewczyny - nauczycielki :-) wszystkiego naj z okazja dnia nauczyciela:-D

DSC_0100.JPG

Ostatnia edycja:
Cześć Mamineczki!

Ale dziś załamka pogodowa :( U nas właśnie leje jak z cebra :( Zaliczyłyśmy mały spacerek jednakże :)A teraz moje dziecię siedzi na swoim "placyku zabaw" i przegląda książeczkę ze zwierzątkami,na widok foczki robi hyyyy :) A i tez uwielbia wyciągac ubranka z szafek,najbardziej pasuje jej szuflada z taty skarpetkami :)

Agawa, Anna_ajra
- wszystkiego najlepszego :)

Mysza- jesteś babino wreszcie :) Jak Miki i jego wstretny katar?

Anna_ajra- ja podaję 1 kroplę wit.D3...

No i uciekam do Marcyśki bo juz sie nudzi i marudzi :(

Buźki dla Was!!

:-):-):-)witam !!

anna ajra ja też podaję wit.d3 i cebion multi i chyba długo będę podawałą bo mały ma duże ciemiączko.

patrysia kuruj się:-)

U nas dziś druga noc do 5.30:tak::-D:-D:-DAle to rzadkość niestety, przeważnie nocki okropne dalej.W dzień za to marudny okropnie.Może następny ząbek??
Wczoraj mój mały dorwał doniczkę z kwiatem i jak przyszłam z kuchni, gdzie podgrzewałam obiadek dla niego to pełno ziemi było na podłodze a na dodatek Osi miał cała buzię i ręce w ziemi:no:bo chciał spróbować:crazy:
pozdrowienia dla wszystkich

Dziewczyny, skończyłyście wszystkie serię szczepień?Kiedy macie następne?Bo nam powiedziała że po roczku.

reklama
witam wszystkich.:-):-):-) lileczka tez szczepienia mamy za soba nastepne 2 dni po roczku. No niezle musial sie ubawic z tymi kwiatami. Moj synek za to gustuje w obierkach od ziemniakow. Przyszli rodzice:-):-):-D Patrysia mam nadzieje ze sie szybko wykurujesz mnie cos ciagle brzuch pobolewa ciekawe co u mnie znajdzie. oliwka-11 jak grzybki? Tez z mila checia bym sie wybrala ale nie mam z kim malego zostawic. Uwielbiam chodzic na grzyby moze w przyszlym roku. O kaszel tak bardzo sie nie martw Mati mial juz dwa razy zapalenie oskrzeli kaszel potrafi trzymac nawet trzy tygodnie, no chyba ze sie bardzo bedziesz martwic to idz z nim go przebadac za jakis czas. Ale napewno bedzie ok.:happy2::happy2::happy2: A Oliwce moze cosz antybiotykiem potrzebne do oczka w zeszlym roku tak moj Kuba na oczy chorowal dopiero az dostal krople z antybiotykiem to przeszlo. W kazdym razie powodzenia:-) U nas po staremu maly ani w zab niechce raczkowac. Na szczescie zdrowy i smacznie spi. Licytuje butki na allegro. Tanie fajne. Pozdrawiam wszystkich.:happy::happy2::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry