reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześc dziewczyny . Dawnooo mnie nie było,ale takie tam różne problemy więc nie pisałam czasu malusienko niestety, widzę,że Wasze pocieszki się świetnie rozwijają .Moja córeńka też,ale nie raczkuje jeszcze, turla się za to wyśmienicie.Pozdrwaim gorąco, może uda mi sie wpaśc jutro

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych nauczycielek :tak: Moja mama dzis ma urodziny, więc też zaczynamy świetować zaraz. Niedawno wróciłam z pracy. Ogólnie wszystko ok. Michaś raczkuje, siada i zaczyna chodzić. Na wieczór spryskam dywan pianką, rano odkurze i już go będe puszczać na pogłogę. Bo basen to już mu tylko na nerwy działa:-p:-p Diewczyny pytałam na temacie nt. jedzonka, ale chyba gdzieś to umknęło uwadze,więc zapytam raz jeszcze: czy można podawać codziennie mięsko (ze słoiczka)?? POzdrawiam i kolorowych snów życzę.

Paulineczka moj maly jest prawdziwym miesozerca i ja mu podaje miesko praktycznie codziennie, tym bardziej ze mial mala anemie a w miesie jest duzo zelaza. Takze ja jestem za. Pozdrawiam

Witam dziewczynki! Ja tylko na chwilkę zerknąc co i jak. Dziękuję ślicznie za życzenia:-) Całuje Wszystkie bez wyjątku mocno i ściskam. No i życze miłej nocki :-)

Dzień dobry ,witam się z rana...
U mnie nocka możena by żec zarwana, poszłam spać ok 22 ale Daniel mnie molestował i usnełam dopiero o 2 ,potem oczywiście pobutka o 5,10 bo D ma dziś na rano noi śniadanie nu zrobiłam i kanapki do pracy przy okzaji Bartek się obudził, położyłam go do siebie do łóżka i trochę marudził a ja do 7 łapałam sen tak trzy po trzy !!!chyba spróbuje dzieciaki na drzemke uspać razem a przy okazji i siebie!!!

KAŚKAX25 a jednak byłam na grzybach....mamy taką swoją miejscówke gdzie roaną tylko podrzybki ,ludzi tak łazi a my i tak uzbieraliśmy poł reklamówki!!!dziś bedzie z nich sosik i ziemniaczki z surówką!!!!A z okiem Oliwki to zauważyłam że po nocy ma zaropiałe,a ja jeszcze tak profilaktycznie raz dziennie daje jej te krople!!!MÓJ mały też ze chiny ludowe nie che raczkować ...za to coraz lepiej mu idzie w chodziku!

LILECZKA widze ze twój maluch już łobzuje...mój wczoraj ajk był w chodziku to kable ciągnąl .dobrze że byłam w pokoju bo by podgrzewacz na siebie zsunął!!! ja szczepienia też mam po raku a tak to tylko na bilans mam iść!!

a i wkleje moje dzieciaki jak z własnej matki się hihrają
b51ab3dd4212a352d14e48200647288c,10,19,0.jpg

U nas tez mięsko codziennie:tak:
Paty36 witaj po przerwie :-D
Oliwka 11 śliczna parka:tak:

My szczepienie tez mamy dopiero po roczku:tak:

Nocka taka sobie u nas czyli bez zmian na dworku zimno nie chce misie wyjść z nimi ale musze bo obiecałam Kubie inaczej szału dostanie cały dzien w domku. Wczoraj zrobiłam ciastoz dyni super sprawa dzieciaki zajadaja sie przynajmniej ginie ta dynia z podwórka:happy:w zeszłym roku teściowi cała zgniła bo nie wiedzieli co z nia robić a w tym roku ja sie wziełam za nią teść w szoku ze tyle rzeczy mozna zrobić i jest nawet zjadliwe:happy2:
A ja mam dzis fryzjea zamówionego do domku w piątek paznokcie a w niedziele do mojej siostry na chrzciny M został poproszony o bycie ojcem chrzestnym czekam na bluzkę którą zamówiłam sobie na allegro

reklama
witam dziewczyny ale napisalyscie :-D
ania31 - Ty zawsze wykombinowalas cos z niczego wiec podziwiam :tak::-D
paulineczka - my jemy miesko prawie codziennie bo musze miec na uwadze mojego syna i jego anemie tak wiec to nam sluzy i chyba najbardziej lubi piers z rosolku :tak:
paty36 - hej jak dawno cie nie bylo fajnie ze jestes i czesciej zagladaj do nas :tak:
kaskax25 - a ty nie idziesz do lekarza :confused:

no a tak poza tym to my dzis pobudka o 6 przez szwagierki dziecko - ale bylam zla :wściekła/y: najbardziej cierpi na tym Sewek bo sie przez nia nie wysypia a mnie juz to drazni jak nie wiem ale wkoncu w piatek sie wyprowadzaja bo ich dziecko mnie do szlu doprowadza wstaje czasem nawet o 4 i juz nie chce spac :no::szok: no i przez nia maly jest potem marudny ale na szczescie jak ide do mamy to sie wysypia ehhhhh dzis mam zly nastroj :dry: dobrze ze Sewcio jest taki spokojny oczywiscie w porownaniu do niej :-)
mykam bo dziecko mi ucieka do innego pokoju :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry