Kluska79
Fanka BB :)
Udało się
Jeszcze raz składam życzenia dla nauczycieli:-), wszystkiego najlepszego dziewczyny;-).
A ja coś z mężem dogadać się nie moge:-(, jakoś tak dziwnie się zrobiło, obco, nudno, dogryzająco
. Nie mam przez to humoru i zdołowana chodze. Jednego dnia jest ok. a następnego jak kula u nogi się czuję. Ahh... nie będe Was zanudzać.
Oliwka- ja grzyby uwielbiam pod każdą postacią
mniammm... .
kaskax- ja też musze iść do gina
, ale odkładam jak moge;-)

Jeszcze raz składam życzenia dla nauczycieli:-), wszystkiego najlepszego dziewczyny;-).
A ja coś z mężem dogadać się nie moge:-(, jakoś tak dziwnie się zrobiło, obco, nudno, dogryzająco
. Nie mam przez to humoru i zdołowana chodze. Jednego dnia jest ok. a następnego jak kula u nogi się czuję. Ahh... nie będe Was zanudzać.Oliwka- ja grzyby uwielbiam pod każdą postacią
mniammm... .kaskax- ja też musze iść do gina
, ale odkładam jak moge;-)
a juz pod wieczor dostal biegunki potem w nocy obudzila nas od szwagierki mala o godz 1.20 i maly tez sie obudzil nie umial zasnac i cos sie wiercil dalam mu soczku i wyzygal to potem dalam mu mleka i tak samo potem sie skrecal i zas biegunka wszystko do prania poszlo
masakra borok jeden az mi bylo przykro patrzec na niego i reasumuja zasnal dopiero po 3
zobaczymy co powie lekarz moze jakas grypa zoladkowa
stwierdziłam ze chyba za duzo słodkiego jem i musze zrezygnować z niego :-(ech a tak lubie ale sie robię okrągła
Ciemiaczko juz mu zarasta ale jeszcze takie malutkie da sie wyczuc.
Kluska79 ciesze sie ze nie tylko ja taki leser jestem.Co prawda moja ciotka jest w tym mistrzem jak urodzila syna to jeszcze od tej pory u gina nie byla, tak sie go boi. A to bylo 25 lat temu.

sorrki