Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
ale wlasnie sie obudzilismy :-)
ale podziwiam
Sewcio troche pospal i sie uspokoil ale za niedlugo kapanie i znow spanie
mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie juz o wiele spokojniejsza 

jak zakupki - co kupilas ciekawego :-) mojemu juz zaroslo ciemiaczko 

tak wiec nie mam pojecia o ktorej zasnie a o tej godzinie maluszek juz zawsze spal
no nic zobaczymy jak tam nocka czy bedzie wstawanie jak wczorajszej nocy i meka przez ponad 2 godziny w tym kapiel malego bo tak sie osral ze az po kark i borok jak zasnal wczoraj tak nie wiedzialam kiedy
spal do 8 :-)
Jak Mati mial katar i nic nie chcial pic to musialam na sile strzykawka go poic bo nie mialam innego wyjscia. Inaczej grozil nam szpital. Az w koncu tata znalazl sposob jak go napoic bez krzyku po prostu nauczyl sie pic ze szklanki. Tonic zepolowe soku mial na sobie cieszylismy sie z kazdej ilosci jaka przelknal. Oby u ciebie bylo lzej.:-)I tak mu zostalo do tej pory uwielbia pic ze szklanki.
Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. anna-ajra jak ci zazdroszcze tego fitnesu. Ja mieszkam w takiej dziurze ze na fitnes nie mam co liczyc. A przydaloby sie moze w koncy bym zrzucila te ciazowe kilogramy. 

A buciki wylicytowalam. To adres super buciki zimowe (457820978) - Aukcje internetowe Allegro nie jest to co prawda co EMU polecane przez was na ktore niestety mnie nie stac ale wygladaja calkiem w porzadku. I tak w mig z nich wyrosnie.:-):-):-) Ania31 ja mam wizyte 12 listopada i tez sie troche boje. Ciotka wytrzymala ale chyba powinna chodzic tym bardziej ze jest obciazona rodzinnie nowotworami. A ja mysle ze wez jeszcze jeden zastrzyk i karm tak dlugo jak sie da. Mnie Mati odstawil w dzien a pil tylko w nocy i niestety stopniowo mialam coraz mniej mleczka takze w tej chwili juz nie karmie, czego ogromnie zaluje. Ale coz maly nie chcial. Takze ja chyba narazie poprosze o tabletki ze spirala sie wstrzymam az do cytologii, a zreszta sama sie zastanawiam czy ja w ogole zakladac. 

Mateuszek dzis cuda odtwarzal. Probuje sam bez trzymania wstawac z podlogi czego efektem jest regularne rycie nosem o podloge. Potem jest lament i znow od nowa. Maly cudak. Ale od kilku dni potrafi sie sam zabawic. Z jakim zapalem i uwaga oglada kazda zabawke. Nowa spacerowka takze mu sie spodobala i zaczal lubic chodzic na spacery. Takze moje rece w koncu moga troche odpoczac. Ale sie rozpisalam. Zmykam zobaczyc jak moj aniolek. Ostatnio pieknie idzie spac o 7ej a ja mam czas dla siebie. OOOOOOOOOOdpoczywac.
:-)
:-)
POZDRAWIAM