Witajcie. Kropecka gratuluje pierwszych kroczkow naprawde szybki jest twoj synek, zeby tak Mati szybko zaczal, no ale w najgorszym wypadku do roczku juz niedaleko

anna_ajra dzieki

A o zegarkach zapomnialam a jaka bylam szczesliwa ze dzis wyjatkowo obudzil sie o 7.30, a tu niespodzianka zegarki do tylu
oliwka-11 pozdrawiam:-)
dawna cloe allegro to ostatnio moj szal nic mi sie nie chce kupowac w sklepach. Mieszkam w malej miejscowosci wybor malutki a w internecie. No popatrzcie same kto by sie temu oparl
KOMPLET CZAPKA SZALIK KRÓLIK 44 CZAPKI ZIMA 2008 (454740874) - Aukcje internetowe Allegro Maly wyglada tak uroczo. Ale mam jedna zasade kupuje jak cos sprzedam. No chyba ze mam jakas extra kase. to wtedy moge zaszalec. Zastanawiam sie na pchaczem widzialam taki sliczny z chicco albo fischer price
CHICCO - PCHACZ + CHODZIK + ZABAWA + WYS. EXPRESSS (465163790) - Aukcje internetowe Allegro ale troche drogi a szczegolnie wysylka. Maz upiera sie nad samochodem do pchania ja bym wolala ten pchacz. A wy co na to??? :-):-):-)
Patrysia z tymi zabkami to masakra. Ja kazda chorobe Mateusza przypisuje zabkom, ciagle mam nadzieje ze jakas biegunka czy temperatura to wlasnie zabki. A jak nic to nic. A tak ladnie gryzie tymi dziaslami ze jakby mial zabki to calkiem lzej by mu bylo. A zabek to sie wyrzyna jak juz zaczal kolo tygodnia niz calkiem urosnie to kolo msc, ale roznie to bywa, bo kazde jest inne

:-)

U nas ok tylko maly ciagle kaszle ponoc to ma byc alergiczne starszy ma astme

Mam nadzieje ze u malego w ten sposob sie nie skonczy

Raczkowanie coraz lepiej tylko sie slizga na panelach, nie ma to jak dywan.

Pozdrawiamy!!!