kaskax25
mama wspaniałej trójki
WITAJCIE. MAMY dobra wiadomosc Mateuszek raczkuje!!! w koncu sie doczekalismy. 

Teraz ma dopiero pole do popisu. Czekamy tylko jak sie wykuruje, bo strasznie marudny jest. Stracil apetyt nie chce nic jesc. Caly dzien zyl na chrupkach kukurydzianych. Patrysia a jak u ciebie? Mam nadzieje ze z Sewerynkiem w porzadku. Ale jak wy dostaniecie zabki to juz tylko chyba my zostaniemy tacy bezzebni!! Nie zostawiajcie nas

Dobrej nocy dla wszystkich

Teraz ma dopiero pole do popisu. Czekamy tylko jak sie wykuruje, bo strasznie marudny jest. Stracil apetyt nie chce nic jesc. Caly dzien zyl na chrupkach kukurydzianych. Patrysia a jak u ciebie? Mam nadzieje ze z Sewerynkiem w porzadku. Ale jak wy dostaniecie zabki to juz tylko chyba my zostaniemy tacy bezzebni!! Nie zostawiajcie nas

Dobrej nocy dla wszystkich

.
, Piotrek dostał super oceny z matmy i angielskiego, mąż jest zajęty sprowadzaniem Chińczyków do firmy, a ja staram się zrobić coś z tym przedszkolem. Z tamtego domu zrezygnowałam - za duże nakłady pieniężne, szukam nowego, prowadze rozmowy z sanepidem, kuratorium, a do tego zastanawiam się jak uderzyć o dotacje z EU, ufff... . To tak w skrócie. 
, ciągle coś tam kupuje, mąż już głową kręci...
:-):-)
zobaczymy jak bedie dalej
, co będzie po przestawieniu czasu
teraz korzystam i ciamam sobie kolacyjke za chwile chce sobie zalaczyc gre the sims2
... bo u nas jeszcze nic a ja juz z takim zniecierpliwieniem czekam na te zebolki i jak na zlosc ... troche pomieszalam