reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Czesc dziewczyny. Tak szybciutko pisze i uciekam spac, bo maly dzis przeszedl samego siebie i caly dzien marudzil. A wieczorem na dobre sie rozplakal i nie szlo go uspokoic. Boje sie ze to te chorubsko i w koncu jednak wyladujemy w tym szpitalu. Jak przespi spokojnie teraz juz noc to moze jest jakas nadzieja, ale jak bedzie w nocy budzic sie z placzem to jade do lekarza, a ten pewnie nas skieruje:no::no::no: Patrysia wszyscy faceci sa troche pokreceni ja wlasnie tez przed chwila sie poklocilam ze swoim. Oni sa po prostu z innej planety:angry::angry::angry: A zawody nadal mozesz wygrac bo u nas nadal nic, chyba ze to marudzenie dzis. Ale to napewno znow moje mrzonki:tak: Gosia 78 moje gratulacje, ale wiesz co czasem mysle ze lepiej jak to dziecko bylo bardziej stacjonarne. Raczkowanie Mati wykorzystuje glownie w jednym celu, zeby sie dostac do mnie. Ale zaczeli prawie razem moze i chodzic zaczna razem. No a zabkowac z Sewkiem:tak: Trzymajcie za nas kciuki. W razie sie nie odezwe to bedziecie wiedziec gdzie jestem. Oby nie. Pozdrawiam:angry::blink:

reklama
hej :-D
kaskax25 - jak nocka u Was??
kluska - oj nie wiem ja nic nie doradze bo nie karmie juz piersia 5 miesiecy ale mnie normalnie pil soczki i herbatki pijac rowniez i moje mleko :tak:wiec nie wiem moze zapytaj lekarza :tak:

Kluska 79 Oliwcia zużywa tyle samo pieluch Ja się nie martwię nie wygląda na spragnioną :tak:;-)w ciągu dnia robię jej pół butelki herbatki i w ciągu całego dnia wypije czasem połowe czasem wszystko a czasem ledwo ruszy
Kaska oj skąd ja to znam Od kiedy Oliwka raczkuje . i wstaje nie ma momentu bym spokojnie usiadła Oczy wokół głowy muszę mieć:dry:
Zaraz uciekam z oliwką do miasta Piękna pogoda trzeba korzystać tym bardziej że Julka w przedszkolu:-p;-)

No i jestem na szczescie. Nocka minela dosc dobrze, nie budzil sie nie plakal. Z rana znow marudzil, ale zrobilam mu herbatkie z hippa z melisa no i nie wim jakis cud ale sie uspokoil i nawet spokojnie zasnal. Nawet tak nie chrypi. Zdecydowalam ze jak jutro lekarka sie uprze nad szpitalem to jade z nim prywatnie, bo ten nasz lekarz w osrodku to nic tylko szpital, najlepiej by tam ladowala i koniec. Ja sama nienawidze szpitali bo jako dziecko non stop tam lezalam. A on naprawde na chorego nie wyglada. :angry: Kluska 79 nie martw sie Mati tez malo pampersow zuzywa w ciagu dnia to nawet ze trzy tylko. Jak go karmisz to pierwsze mleczko to wodniste napije sie i widac mu starcza. Jakby byl spragniony to by ci naokraglo marudzil. Moj tez nic nie chcial pic, tez przyzwyczjony tylko do piersi, ale mnie odstawil, stopniowo przyzwyczil sie i troszke pije, bardzo dobre sa te herbatki z hippa:-) Dzieki dziewczyny za slowa otuchy caly czas mam nadzieje ze jednak obejdzie sie bez szpitala:no: Pozdrawiamy

Załączniki

• Zdjęcie0251_edited.jpg
    Zdjęcie0251_edited.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 40
patrysia, kaska- u nas tez zabkow nie widac tak wiec jestem tez w waszym klubie:) mala ma napuchniete dziaselka wczoraj nie chciala zasnac ale jak posmarowalam zelem od razu sie uspokoila na szczescie.
Patrysia na tych chlopow szkoda slow moj ostatnio mnie tez sotro wkurzyl szkoda gadac:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry