reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

u nas nie padało, ale wiało ze heeej:sorry2:
mała pierwszy raz od niepamietnych czasów nie była dzis na spacerku:baffled: babcie zdecydowały ze tak bedzie lepiej i chyba dobrze:-p
boje sie tylko myslec co bedzie zimą hehe
zawody w nocniku chyba tez opdadają bo moja Iga juz siada od 2 m-cy i woła E E E .... codziennie rano siada i po kilku minutach mamy kupke:rofl2:

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Ja tylko na chwilkę... Jutro nie idę do pracy, więc może znajdę chwilkę by Wam odpisać, choć nigdy nie wiadomo...
Niania potrzebowała jutro wyjechać, więc wzięłam w pracy opiekę. Planuję posprzątać w domu i pojechać z moją mamą na groby, też posprzątać, także może czasu brakować...
Po południu jedziemy kupić Michasiowi fotelik. Zobaczymy, przymierzymy i zdecydujemy, czy oby na pewno Recaro.

http://www.recaro-polska.pl/img_content/pics/32/150px/sport.gif
Poza tym chcę kupić Michałkowi komplet na zimę + czapka i rękawiczki.
Zastanawiam się czy kupić kurtkę i spodnie, czy pajacyka???
:confused::confused::confused:

Pozdrawiam!

Załączniki

• 123.JPG
    123.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 44
anna_ajra fotelik de best. Mysle o podobnym dla Mateuszka:-D A kombinezon ja wybralam jednoczesciowy bo tak myslalam ze nigdzie go nie podwieje:-) Tylko ze my mamy jakos tak malo okazji zeby wychodzic na dwor bo maly ciagle choruje. :no: ladna ex.panna no to prawdziwie inteligentne dziecko masz, ja tez chyba juz nocniczek kupie tak dla samej radochy, tylko nie wiem czy z pozytywka czy bez.:-) Patrysia:wściekła/y: Pozdrawiamy wszystkich Jutro lekarz ale mysle ze jest OK

kaska trzymam kciuki zeby bylo dobrze;-)
ladna.ex.panna- no to gratulacje dla malej królewny na tronie:)
A TO MOJ MALY SZKRAB W KAPIELI musialam zrobic cenzure zeby nie bylo jest tylko sama glowa:)
Mala strasznie maruudna szkoda mi jej potwornie bo ma strasznie popuchniete dziasla teraz dalam jej apap i posmarowalam dziaselka mascia zobaczymy co z tego bedzie na razie spi

nom ja juz wypielegnowana ostatni raz zasiadam :-D
przyszlirodzice - u ans juz marudzenie przeszlo ale teraz jeszcze bardziej pcha rece do buzi :dry: jak widze potrzebe to tez smaruje zelem bobodent :tak:
kaska - daj znac jutro co i jak ... :tak: i powodzenia ale mysle ze bedzie dobrze :tak:
anna_ajra - fotelik fajny a co do kompletu jak narazie Sewcio ma jedno czesciowy z grubego polaru ale mysle ze jak bedzie taka zima jak w zeszlym roku to na tym obstane bo zeszloroczna zima to wcale nie byla zima :tak::dry: zastanawiam sie jakie sanki mu kupic :-D i podobaja mi sie takie sa bardzo wygodne poprostu idealne :tak:
Super Sanki KHW Snow Baby Dream - dla malucha (465400453) - Aukcje internetowe Allegro
ladna.ex.panna - u nas tez strasznie wialo lojojoj :baffled: a zimy ma nie byc ... tak slyszalam zamiast zimy ma byc bardzo cieplo a ile w tym prawdy to sie okaze ponoc w listopadzie ma byc snieg :szok::baffled:

dobrej nocki :-)

witam dzisiaj
ale tylko na chwilke bo czeka mnie jeszcze sprzatanie i salatka juz okno umylam jeszce poodkurzac pomyc podlogi pranie wywiesic salatke dokonczyc i chyba to bedzie wszystko
u nas nocka fajna obudzilismy sie przed 7 a wnocy o 3 i 5 czyli w miare :tak:
maly buszuje w chodziku a ja korzystakm na chwilke ale obiecuje ze jak potem skoncze porzadki to wpadne naklikac wiecej :tak::-D

jA TEZ NA CHWILKE MELDUJE TYLKO ZE PANI DOKTOR ZDECYDOWALA ZE NIE NADAJEMY SIE DO SZPITALA!!!:-D:-D:-D Takze maly zdrowieje i broi, ake niestety mamy skierowanie na morfologie bo podejrzewa anemie:no: Pozniej napisze wiecej. Pozdrawiamy

reklama
Dobra maly zasnal. Po pierwsze bylismy u lekarza stwierdzila jeszcze troche zmian na oskrzelach ale ogolnie jest lepiej i po niedzieli mamy zrobic wyniki z krwia. Pewnie znow nas czeka ferrum:no: A po drugie daje mu dzis jogurcik a tu puk niespodzianka zabek. To dlatego biedaczek tak plakal przedwczoraj:-):-) No dobra SEWERYNEK AMELKA czekamy na was:wściekła/y: Wydaje mi sie ze jeszcze i drugi obok bedzie wychodzic takze pewnie ciezkie dni nas czekaja ale co tam. w koncu maly ma zebaty usmiech!!! A jeszcze dzis rano kupilam mu gryzaczek jakbym wiedziala ze sie tak przyda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry