reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
jestem juz :-D teraz ciamamy sobie salatke z Sewkiem ;-)
kaska - no dobrze ze minal Was szpital :tak: ej nie gadaj ze u Was zabek .... :wściekła/y: zaraz sprawdze u mojego ... :wściekła/y::tak: ale mowilam ze bedziesz pierwsza bo seweryn to taki pechozol :tak: no to gratulacje ... ciekawe kto nastepny :tak: no a co z nagroda ja fundowalam szczoteczke hihihih :-)

a kiedy my :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Cześć jestem nowa na forum ale mam na dzieje, że mnie jakoś przygarniecie:-).

Na pozątem może napiszę coś o sobie bo widzę, że wy wszystkie się już bardzo dobrze znacie. Mama na imię Monika jestem mamą przecudnej Majeczki ur. 16.02.08 i aktualnie przebywam na urlopie wychowawczym.

Czytam i czytam tak wasze posty i postanowiłm sama coś napisać, bo jestem zdumiona ile te wasze dzieciaki potrafią!!! Majka fizyczne ok raczkuje już podnosi się o łóżko itp. Ale wasze dzieciaki mówią, załatwiają się na nocniki, kręcą głową na nie, a ja od miesiąca albo i lepiej próbuję ją nauczyć robić papa i klaskać w ręce a tu nic:-( Powtarza tylko tata i czasem uda jej się powiedzieć papa ale raczej nie wie co to znaczy:)

Jak nauczłyście dzieciaki tylu rzeczy?? Jak się z nmi bawicie bo mi brakuje już pomysłów!! Poradźcie coś:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!:-D
Ale mam potworne zakwasy... och...:dry:

Najka,
Mysza, lileczka, cloe, Ania31, ladna.ex.panna - :-)
Zytka - ale mała nieźle rozrabia... widzę, że i wody się nie boi, a z tym styropianem jak rozwiązaliście?
patrysia - i Wy się doczekacie ząbków... Śliczne zdjęcia!
Kluska79 - o jej... Piła V... nie mogłabym spać przez tydzień... brrrryy... :baffled:
A co do dzieci, to owszem lub gdy są, ale bardziej reaguje na ptaszki, pieski, kotki.
Z tego co nam mówili na szkole rodzenia, to mleko matki powinno wystarczyć dla dziecka. Nie wiem, tylko do jakiego wieku...???
Michaś zużywa około 6 pieluch na dobę.
Gosia 78 - super, że ciasteczka podeszły!
kaskax25 - jak malutki? Dużo, dużo zdrówka Wam życzę! No i gratuluję!!!
A co to jest zanebulizator?????:eek:
kropecka - czekam zatem na filmik!:-D
przyszlirodzice - zawody z nocnikiem wygrała już Iga ladnej.ex.panny! Super zdjęcie!
moniamonis - Witaj!

Pozdrawiam!

reklama
malutki wlasnie zasnal :-D
teraz bedzie spla do 17 albo 17:30 zreszta to jest pora jego najdluzeszgo spania w ciagu dnia :tak:
anna_ajra - no to na fitness jak masz zakwasy to bedzie najlepsze rowiazanie :-D dziekuje :tak:
moniamonis - na poczatek witam :-D pisz czesto :tak: ale nie martw sie jeszcze sie nauczy Twoja Majeczka na wszystko jest czas - my tez czekamy na zabki u Sewcia bo zostalismy tylko my i Amelka no a wszystkie dzieciaczki juz maja i tez bardzo bym chciala ale musimy czekac ... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry