reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dzień dobry!:)
Myszaaa świetne wieści!:-) To wspaniałe przeżycie takie usg i słuchanie serduszka:) Ale aż 14 cm?! To musi być starsze chyba? Czy doktor całego dzidziusia po wyprostowaniu mierzył? Bo normalnie to od głowy do pośladków?
Ha, dziewczyny, biedni byliby tatusiowie z kobiecymi bólami, wydaje mi się, że mocno bolesna @ pewnie by wystarczyła:-p
Ika_s to leż grzecznie, może wreszcie te plemiania dadzą Ci spokój! Moja kuzynka tak miała i kilka razy z tego powodu na obserwacji w szpitalu była, ale wszystko skończyło się bardzo dobrze i ma zdrowego synka. Muszę sie jej wypytać, czy znaleźli przyczynę tych plamień.
Agawa to juz pojutrze dzidziołka swojego zobaczysz!:)
Kupiłam spodnie i wygodne są, może wkleję wieczorkiem.
Miłej soboty Wam życzę!

reklama
Myszaa fanie że z dzidzią wszystko w porządku Pamiętam jak pierwszy raz widziałam Julkę to przeogromne wzruszenie mnie ogarneło z drugim reagowałam spokojniej ale według mnie nie ma lepszego widoku jak maleństwo w brzuszku wierzgające :-) no i gdy wiadomo że wszystko dobrze:tak:

Hej
Też tak myślę - że mała się cała wyprostowała - lekarka też się zdziwiła:-) choć stwierdziła ze rodzice niscy nie są:-D wyszedł jej 13/14 tydzień wg usg :-D
Mam zdjęcie ale nie udało mi sie jeszcze go zeskanować :tak:
Agawa - hihihi - jak będę wiedzieć co to te bóle parte:-p to pewnie nie będę tego nikomu życzyć:elvis:
Cloe - mi to chyba nie minie:-D Za każdym razem aż nie mogę uwierzyć w tego małego szkraba tam w środku:-D:tak:
Pozdrawiam Myyyszaaa:tak:

Ilk_a - jak tam?? Mam nadzieje że wszystko jest oki??
ladna.ex.panna - ja też nie mam mandatu:-p i już powoli jak wiem że mogę sobie pozwolić - naciskam nogę na gaz :-) co do dziur na drogach - to mam dziwne auto które samo się pcha do dziur :rofl2:

No dobra już kończę:-D

:-)witajcie wszystkie lutóweczki!!!! Mój termin to 22 luty.Na razie jestem na tabletkach podtrzymujących ciąże ale mam nadzieję że dotrwam z wami do lutego.Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
witaj lileczka :) pisz często. coś z suwaczkiem masz nie tak, bo jeśli masz termin na 22 lutego to on źle wskazuje tygodnie. ja mam na 19 lutego i mam wcześniejszą ciążę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry